Autor Téma: try - catch  (Přečteno 7100 krát)

Offline Mi.Chal.

  • Moderátoři
  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 562
  • Karma: 23
Re:try - catch
« Odpověď #15 kdy: 28-07-2012, 12:49:46 »
Mam posledni verzi MySql... tak nevim no... To nevadi, toto funguje take dobre zatim :) I kdyz je to prasarna... Samozrejme, budu hledat reseni dal a pokud neco najdu, dam to sem pro ostatni, co se placaji s MySql :)

ten then a end if si tam dopsat zkusil?

Offline erdt.martin

  • Příspěvků: 35
  • Karma: 0
Re:try - catch
« Odpověď #16 kdy: 28-07-2012, 13:02:41 »
Mam posledni verzi MySql... tak nevim no... To nevadi, toto funguje take dobre zatim :) I kdyz je to prasarna... Samozrejme, budu hledat reseni dal a pokud neco najdu, dam to sem pro ostatni, co se placaji s MySql :)

ten then a end if si tam dopsat zkusil?

Ano, nez jsem se ptal tady, tak jsem prave zkousel veci z internetu...

Kód: MySQL [Vybrat]
  1. IF NOT EXISTS(
  2. SELECT * FROM information_schema.COLUMNS
  3. WHERE COLUMN_NAME='GPSy' AND TABLE_NAME='firma'
  4. )
  5.         ALTER TABLE `firma`
  6.         ADD COLUMN `GPSy` double;
  7.  

Offline Mi.Chal.

  • Moderátoři
  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 562
  • Karma: 23
Re:try - catch
« Odpověď #17 kdy: 28-07-2012, 13:34:22 »
pokud to fakt nepotřebuješ jako proceduru, tak to create procedure vyhoď. MySQL je ještě takový pochybný systém, v kterém asi budeš muset nastavit oddělovač přes SET DELIMITER, aby ten krám věděl, kde končí ta vlastní procedura.

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Křestní jméno zpěváka Gotta: