Autor Téma: Nefunguje stop debug - ani po reinstal DELPHI !!  (Přečteno 3025 krát)

Online Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 2873
  • Karma: 27
    • Verze Delphi: XE7 professional
Re:Nefunguje stop debug - ani po reinstal DELPHI !!
« Odpověď #15 kdy: 03-05-2013, 09:50:45 »
Vítam Ťa v klube :-*
Delphi XE7, FireBird
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Offline pospisil.lada

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 155
  • Karma: 2
    • Verze Delphi: D7
Re:Nefunguje stop debug - ani po reinstal DELPHI !!
« Odpověď #16 kdy: 03-05-2013, 09:52:57 »
Ještě poddotaz, že jsem si debug někdy omylem vypnul, dobrá. Ale proč je debug vypnutý po reinstalaci?

Online Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 2873
  • Karma: 27
    • Verze Delphi: XE7 professional
Re:Nefunguje stop debug - ani po reinstal DELPHI !!
« Odpověď #17 kdy: 03-05-2013, 10:10:29 »
Lebo v D7 sa jeho autori tak rozhodli. Máš niečo proti tomu? :D
Delphi XE7, FireBird
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Offline pospisil.lada

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 155
  • Karma: 2
    • Verze Delphi: D7
Re:Nefunguje stop debug - ani po reinstal DELPHI !!
« Odpověď #18 kdy: 03-05-2013, 10:16:07 »
Ne, v D7 je tato volba automaticky zapnutá, to vím jistě. Asi ... ;)

Offline < z >

  • Administrátoři
  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 1081
  • Karma: 36
    • Verze Delphi: 7, 2010
Re:Nefunguje stop debug - ani po reinstal DELPHI !!
« Odpověď #19 kdy: 03-05-2013, 10:24:02 »
jednoduche ... po reinstalaci zustava nastaveni ... pokud to chces jako default,
tak to zaskrtni, zaskrtni taky default a ono se to ulozi ;)

PS: ja pouzivam DDevExtensions, kde je mozne nastavovat si profily a prehazovat Debug/Release
(D7 to neumi, nove D2010 apod. to tam maji)

MilanL

  • Host
Re:Nefunguje stop debug - ani po reinstal DELPHI !!
« Odpověď #20 kdy: 02-05-2017, 13:56:07 »
Excellent
Rated 1 time
Ahoj,
měl jsem stejný problém, vznikl asi neuložením souboru projektu (*.DPROJ) po nějakých změnách.

Co pomohlo:
- okno projektu - Build Configurations - Aktivace DEBUGu (aby byl tučný - přes context menu)
- následně build projektu (Compile nestačí)

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Křestní jméno zpěváka Gotta: