Autor Téma: Pole "Verze Delphi" při zadávání nového tématu  (Přečteno 2884 krát)

Offline TLama

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 597
  • Karma: 30
    • Verze Delphi: 7, 2009, XE3
Nešlo by do uživatelského účtu přidat pole "Verze Delphi" ?

Toto pole by mělo následující využití:

   - v editoru příspěvku tazatele by bylo pole "Verze Delphi", kde by se registrovaným uživatelům toto pole předvyplnilo podle nastavení v účtu a neregistrovaným
     zůstalo prázdné (tohle pole bych klidně udělal i povinné; před odesláním otázky by vyhodilo chybu o nevyplněné verzi)
   - a pak samozřejmě přidat zobrazování verze Delphi tazatele příspěvku v diskuzi (minimálně tedy u příspěvků tazatele)
« Poslední změna: 14-08-2013, 22:37:09 od TLama »

Offline < z >

  • Administrátoři
  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 1080
  • Karma: 36
    • Verze Delphi: 7, 2010
Re:Pole "Verze Delphi" při zadávání nového tématu
« Odpověď #1 kdy: 15-08-2013, 15:58:28 »
tak snad by to melo fungovat :)

Offline TLama

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 597
  • Karma: 30
    • Verze Delphi: 7, 2009, XE3
Re:Pole "Verze Delphi" při zadávání nového tématu
« Odpověď #2 kdy: 16-08-2013, 12:22:48 »
tak snad by to melo fungovat :)

Díky! To bylo rychlé. Šlo by ještě udělat pole (ideálně povinné) pro verzi Delphi při zadávání nového tématu (kde by se
ta hodnota z uživatelského profilu registrovaným uživatelům předvyplnila) ?

Pak už budu :-X ;D
Díky

Offline < z >

  • Administrátoři
  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 1080
  • Karma: 36
    • Verze Delphi: 7, 2010
Re:Pole "Verze Delphi" při zadávání nového tématu
« Odpověď #3 kdy: 16-08-2013, 14:28:42 »
tak nenasel jsem nic zdarma dostupneho, co by uplne vyhovovalo ... jedine teda neco takovedleho

http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?action=download;mod=1752;id=92979;image

ze by se dala vybrat verze Delphi

Offline TLama

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 597
  • Karma: 30
    • Verze Delphi: 7, 2009, XE3
Re:Pole "Verze Delphi" při zadávání nového tématu
« Odpověď #4 kdy: 16-08-2013, 16:41:31 »
tak nenasel jsem nic zdarma dostupneho, co by uplne vyhovovalo ... jedine teda neco takovedleho

http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?action=download;mod=1752;id=92979;image

ze by se dala vybrat verze Delphi

To by taky nebylo špatné. Verzí Delphi ještě není tolik, aby se v tom combu člověk ztratil. Za mě super :)
Nechal bych samozřejmě možnost volby prázdné položky a pokud možno ten předvýběr verze z profilu.

Offline < z >

  • Administrátoři
  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 1080
  • Karma: 36
    • Verze Delphi: 7, 2010
Re:Pole "Verze Delphi" při zadávání nového tématu
« Odpověď #5 kdy: 19-08-2013, 12:06:09 »
doufam, ze se k tomu jeste nekdo vyjadri ... abych to sem nepridaval a pak to nikdo nechtel vyplnovat :D :D

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 2800
  • Karma: 26
    • Verze Delphi: XE7 professional
Re:Pole "Verze Delphi" při zadávání nového tématu
« Odpověď #6 kdy: 19-08-2013, 14:36:15 »
Sľubujem na červenú, že to vyplním.
Delphi XE7, FireBird
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Offline < z >

  • Administrátoři
  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 1080
  • Karma: 36
    • Verze Delphi: 7, 2010
Re:Pole "Verze Delphi" při zadávání nového tématu
« Odpověď #7 kdy: 19-08-2013, 14:37:35 »
si hlavne vypln verzi Delphi v nastaveni profilu ;)

Offline Radek Červinka

  • Administrátoři
  • Padawan
  • *****
  • Příspěvků: 1692
  • Karma: 69
    • Verze Delphi: D5,D2007, DXE, DXE2 + 2 poslední (Tokyo)
    • O Delphi v češtině
Re:Pole "Verze Delphi" při zadávání nového tématu
« Odpověď #8 kdy: 19-08-2013, 16:52:23 »
Pěkné, pěkné, asi ti zvednu karmu !
Embarcadero MVP - Czech republic

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Datový typ v Delphi, který má True a False: