Autor Téma: Tstringgrid & Firemonkey  (Přečteno 1156 krát)

Offline jbd

  • Příspěvků: 1
  • Karma: 0
Tstringgrid & Firemonkey
« kdy: 29-08-2014, 16:30:11 »
Neví prosím Vás někdo, jakým způsobem docílit ve Firemonkey stejné funkčnosti stringgridu s fixedcol? A proč je posouvání tabulky s cca 30x30 col plněné bindingem tak děsně pomalé? (na slušném A.tabletu) :-\


 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Datový typ v Delphi, který má True a False: