Autor Téma: Funkčnost aplikace  (Přečteno 1454 krát)

Offline AlienStar

  • Mladík
  • **
  • Příspěvků: 87
  • Karma: 2
Funkčnost aplikace
« kdy: 30-09-2015, 22:22:44 »
Dobrý den.

Mám problém s funkčností aplikace.
Na mobilu SonyEricsson Xperia Arc S mi funguje aplikace jak má.
Jakmile ji chci spustit na jiném mobilu, např. Samsung S6 tak se spustí a hned ukončí.
Stalo se mi to ještě na jednom mobilu.

Jak je to možné?
Děkuji
Milan

Offline < z >

  • Administrátoři
  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 1083
  • Karma: 38
    • Verze Delphi: 7, 2010
Re:Funkčnost aplikace
« Odpověď #1 kdy: 30-09-2015, 23:01:43 »
Já bych řekl, že to máš rozbitý :D
(tohle mě vždy pobaví)

Prázdná aplikace? Nebo už tam nějaké psí kusy máš?

Offline AlienStar

  • Mladík
  • **
  • Příspěvků: 87
  • Karma: 2
Re:Funkčnost aplikace
« Odpověď #2 kdy: 30-09-2015, 23:05:06 »
Zkoušel jsem jen čistou aplikaci, zobrazí pár tlačítek a obrázek, jinak nic nedělá.

Fakt vůbec netuším   :'(

Offline martinnr

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 136
  • Karma: 2
    • Verze Delphi: 7,2009,XE7
Re:Funkčnost aplikace
« Odpověď #3 kdy: 01-10-2015, 08:58:31 »
V tom Samsungu:
Spúšťaš aplikáciu z prostredia Delphi s ladením alebo bez?
Posielaš do telefónu "Debug" alebo "Release"?
Máš povolené "vývojárske veci" v telefóne?

Z akej verzie Delphi?

Offline Radek Červinka

  • Administrátoři
  • Padawan
  • *****
  • Příspěvků: 1765
  • Karma: 72
    • Verze Delphi: D5,D2007, DXE, DXE2 + 2 poslední (Tokyo)
    • O Delphi v češtině
Re:Funkčnost aplikace
« Odpověď #4 kdy: 01-10-2015, 09:50:41 »
zkus pouzit  adb -d logcat , tj. spustis prikazovou radku a tam kde mas adb.exe spustis uvedene. To by ti melo zobrazit hlasky androidu.
Embarcadero MVP - Czech republic

Offline Jura

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 25
  • Karma: 2
Re:Funkčnost aplikace
« Odpověď #5 kdy: 01-10-2015, 17:51:44 »
Se Samsungy mám taky špatnou zkušenost, páč často není dohledatelné, jaký konkrétní procesor ten který kousek má. Takže se může stát, že chybí instrukce SIMD NEON, které FireMonkey vyžaduje. Doporučuju stáhnout aplikaci syscheck a podívat se, jestli není problém v tomhle

Offline Radek Červinka

  • Administrátoři
  • Padawan
  • *****
  • Příspěvků: 1765
  • Karma: 72
    • Verze Delphi: D5,D2007, DXE, DXE2 + 2 poslední (Tokyo)
    • O Delphi v češtině
Embarcadero MVP - Czech republic

Offline AlienStar

  • Mladík
  • **
  • Příspěvků: 87
  • Karma: 2
Re:Funkčnost aplikace
« Odpověď #7 kdy: 01-10-2015, 21:53:00 »
V Delphi pro Windows už si něco udělat umím, ale teď zkouším něco dělat pro mobil.
Dělal jsem to tak, že jsem si kompiloval aplikaci a pak jsem jí (*.apk) přes Wifi okopíroval do telefonu a tam jí nainstaloval.

Už tak nějak začínám chápat, že takto se to nedělá :-)

 

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Křestní jméno zpěváka Gotta: