Autor Téma: Chybná diakritika  (Přečteno 3518 krát)

Offline Radek Červinka

  • Administrátoři
  • Padawan
  • *****
  • Příspěvků: 1692
  • Karma: 69
    • Verze Delphi: D5,D2007, DXE, DXE2 + 2 poslední (Tokyo)
    • O Delphi v češtině
Re:Chybná diakritika
« Odpověď #15 kdy: 18-01-2016, 21:39:56 »
Je v D5 Prof. něco lepšího, co se dokáže napojit na MS SQL?
V rannych verzich Delphi jsme misto BDE pouzivali Füleho ODBCe

Ja jsem pouzival v D5 ADO, u jednoho projektu od Borlandu - musel se dokoupit, u druheho predtim Adonis - http://www.winsoft.sk/adonis.htm.
Embarcadero MVP - Czech republic

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Křestní jméno zpěváka Gotta: