Autor Téma: Znacenie zaujimavych tem  (Přečteno 1954 krát)

Offline Daniel_Andrascik

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 397
  • Karma: 15
    • Verze Delphi: D2007, XE3
Znacenie zaujimavych tem
« kdy: 20-02-2016, 14:06:23 »
Zdravim.

Docela by som privital moznost oznacenia si nejakej zaujimavej temy v ramci svojho uctu. Mam na mysli nieco podobne ako ked si v emailovych schrankach sprav oznacite nejaku spravu ako dolezitu alebo si k nej viete pridat vlajocku alebo nieco podobne. Nachadzaju sa tu rozne temy ktore ma "bytostne" zaujimaju a potom spusta dalsich kotre si precitam len pre vseobecny prehlad, ale nepredpokladam ze to budem musiet niekedy riesit. Moznost oznacit si tie zaujimave a perspektivne temy do buducnosti by mi ulahcilo hladanie, proste bolo by to fajn :)

Offline < z >

  • Administrátoři
  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 1068
  • Karma: 36
    • Verze Delphi: 7, 2010
Re:Znacenie zaujimavych tem
« Odpověď #1 kdy: 21-02-2016, 16:18:09 »
Jedině tlačítko "upozorňovat"

Offline Daniel_Andrascik

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 397
  • Karma: 15
    • Verze Delphi: D2007, XE3
Re:Znacenie zaujimavych tem
« Odpověď #2 kdy: 21-02-2016, 17:09:41 »
snad este da sa poslat cele tema na email. Tak ked si na to zalozim extra emailovu adresu tak by sa to dalo i takto pouzit, len je to cele take naokolo...

Offline pf1957

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 1700
  • Karma: 70
    • Verze Delphi: D2007, XE3, DX10
Re:Znacenie zaujimavych tem
« Odpověď #3 kdy: 21-02-2016, 17:19:50 »
snad este da sa poslat cele tema na email. Tak ked si na to zalozim extra emailovu adresu tak by sa to dalo i takto pouzit, len je to cele take naokolo...
Ja to ctu jako RSS feed, jako ctecku pouzivam postovni agent Mozzilla Thunderbird a v nem si muzu oznacit kazdou zpravy, jak potrebuji, rozhazet zpravy do folderu jak potrebuji apod. (ne ze bych to s Delphi delal, ale ta moznost tu je)

Offline našinec

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 282
  • Karma: 4
    • Verze Delphi: D7,TD2006
Re:Znacenie zaujimavych tem
« Odpověď #4 kdy: 21-02-2016, 19:02:20 »
Pokud jsem to správně pochopil, tak Dan by chtěl něco jako např. toto -  'Domů  Nápověda Vyhledávání Profil Moje zprávy Uživatelé Přidat mezi oblíbené Odhlásit'.
Přidat mezi oblíbené by fungovalo na způsobu např. 'Záložky' v prohlížeči. Dalo by se to samozřejmě docela zajímavě 'vytunit'. :-)



Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 2648
  • Karma: 25
    • Verze Delphi: XE7 professional
Re:Znacenie zaujimavych tem
« Odpověď #5 kdy: 21-02-2016, 20:41:55 »
Mne by sa tiež hodilo. Mám dosť problém vyhľadať všetky príspevky, ktoré som založil ja.
Delphi XE7, FireBird
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Offline Radek Červinka

  • Administrátoři
  • Padawan
  • *****
  • Příspěvků: 1641
  • Karma: 68
    • Verze Delphi: D5,D2007, DXE, DXE2 + 2 poslední (teď XE8 a XE10)
    • O Delphi v češtině
Re:Znacenie zaujimavych tem
« Odpověď #6 kdy: 21-02-2016, 21:32:48 »
Mne by sa tiež hodilo. Mám dosť problém vyhľadať všetky príspevky, ktoré som založil ja.

Klikni si na sebe, je tam polozka zobrazit prispevky a tam temata
http://forum.delphi.cz/index.php?action=profile;area=showposts;sa=topics;u=27
Embarcadero MVP - Czech republic

Offline < z >

  • Administrátoři
  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 1068
  • Karma: 36
    • Verze Delphi: 7, 2010
Re:Znacenie zaujimavych tem
« Odpověď #7 kdy: 21-02-2016, 21:40:04 »
Excellent
Rated 1 time
Přibylo jedno tlačítko "add bookmark" v každém příspěvku a nahoře, jak jsou domů, zprávy atd. je nové tlačítko "my bookmarks" ...

Offline Daniel_Andrascik

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 397
  • Karma: 15
    • Verze Delphi: D2007, XE3
Re:Znacenie zaujimavych tem
« Odpověď #8 kdy: 11-03-2016, 15:35:40 »
Nejako mi tam nic nepribudlo  :o  :-[

Offline našinec

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 282
  • Karma: 4
    • Verze Delphi: D7,TD2006
Re:Znacenie zaujimavych tem
« Odpověď #9 kdy: 11-03-2016, 16:48:36 »
Nejako mi tam nic nepribudlo  :o  :-[

To asi přibylo jen administrátorům.  :D  :D

<z> by sem mohl hodit nějaký screenshot.  ;)

Offline < z >

  • Administrátoři
  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 1068
  • Karma: 36
    • Verze Delphi: 7, 2010
Re:Znacenie zaujimavych tem
« Odpověď #10 kdy: 11-03-2016, 17:50:23 »
Dobrej feedback po 2 týdnech. Co teď?

Offline pf1957

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 1700
  • Karma: 70
    • Verze Delphi: D2007, XE3, DX10
Re:Znacenie zaujimavych tem
« Odpověď #11 kdy: 11-03-2016, 18:18:35 »
Dobrej feedback po 2 týdnech. Co teď?
Vidim, ale funkci jsem nezkousel

Offline < z >

  • Administrátoři
  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 1068
  • Karma: 36
    • Verze Delphi: 7, 2010
Re:Znacenie zaujimavych tem
« Odpověď #12 kdy: 11-03-2016, 19:00:05 »
Výborně. Hlavně že to jde vidět :)

Offline Daniel_Andrascik

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 397
  • Karma: 15
    • Verze Delphi: D2007, XE3
Re:Znacenie zaujimavych tem
« Odpověď #13 kdy: 13-03-2016, 11:21:44 »
Jo, videt to uz jde.  ;) Najblizsie to vyskusam ;)

Offline Daniel_Andrascik

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 397
  • Karma: 15
    • Verze Delphi: D2007, XE3
Re:Znacenie zaujimavych tem
« Odpověď #14 kdy: 17-03-2016, 10:45:12 »
No je to priam parada, ked som sem tuto poziadavku pisal, nedufal som moc v to ze sa to ujme. Ale je to presne to co som chcel. Mam uz teraz do zaloziek popridavane diskuzie napriklad ohladom datoveho typu currency, ktore su roztahne na 3 a viac stran a vysledok diskuzie nie je jednoznacny. Takze vzdy ked sa k problemu vratim, tak si tu diskuziu mozem rychlo cez bookmark nacitat a precitat. To som povodne chcel aby tieto bookmarky boli akousi databankou zaujimvych tem a rieseni. Neocakavam ze tam budem mat viac ako par desiatok tem, takze to tomuto ucelu uplne vyhovuje...


 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Datový typ v Delphi, který má True a False: