Autor Téma: OndblClick v aplikaci pro Android  (Přečteno 688 krát)

Offline xxkocmar

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
  • Karma: 0
    • Verze Delphi: XE10
OndblClick v aplikaci pro Android
« kdy: 13-03-2016, 16:07:34 »
Zdravím, po úmorném a neúspěšném Googlováním, kdy jsem hledal řešení se obracím na vás.

Jak v XE*, v apce pro Android vykouzlit OndblClick či double tap na TImage ??? Při překladu pro w32 to samosebou jede, jak má.

Díky

Offline < z >

  • Administrátoři
  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 1075
  • Karma: 36
    • Verze Delphi: 7, 2010
Re:OndblClick v aplikaci pro Android
« Odpověď #1 kdy: 13-03-2016, 16:30:59 »
Nemám zkušenosti, ale double click není zrovna to pravé ořechové pro Android.
Pohledej si long press (podržení).

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Křestní jméno zpěváka Gotta: