Autor Téma: firemonkey zvuk  (Přečteno 3518 krát)

Offline Radek Červinka

  • Administrátoři
  • Padawan
  • *****
  • Příspěvků: 1794
  • Karma: 72
    • Verze Delphi: D5,D2007, DXE, DXE2 + 2 poslední (Tokyo)
    • O Delphi v češtině
Re:firemonkey zvuk
« Odpověď #15 kdy: 22-03-2016, 18:27:54 »
Tatko: S FMX nic nedělám a tak jsi mne docela překvapil, že tam bez problémů funguje 'střílečka'. Jen pro zajímavost, jak se chová Tvá hra, pokud ji spustíš v Androidu přes Wine?

Kdyz jsem si to zkousel tak jsem dosahl plynule animace cca 60 spritu v 30FPS jen diky par radku kodu + plus ke kazdemu byl vypisovan text. A pokud si pamatuji, tak to nic nevytezovalo. Ale to byla jen takova sranda.  Skoda ze nemam vice casu. Kukni treba sem http://www.fmxexpress.com/tag/game/
Embarcadero MVP - Czech republic

Offline našinec

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 317
  • Karma: 4
Re:firemonkey zvuk
« Odpověď #16 kdy: 22-03-2016, 19:15:58 »
Radku, díky za reakci.

Offline tatko

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 17
  • Karma: 0
Re:firemonkey zvuk
« Odpověď #17 kdy: 22-03-2016, 19:48:16 »
díky kouknu se na ty tutoriály...
co se týče moji  hry...
jestli jsem správně pochopil citace ("jak se chová Tvá hra, pokud ji spustíš v Androidu přes Wine?")
    tak myslíš emulátor ?? ...no  v poslední době mám se spouštěním problém
najíždí dlouho ...trvá to dlouho 2x jde jednou nejde  takže už to mám vymakané
že to jen občas spustím v mobilu a poopravím ...proto mě ten zvuk tak vydrbal...

jinak  občas se vykecám na youtube   kde jsem se zrovna nedávno vykecal o programování tak obecně
.... netřeba koukat na celé ...zhruba tak asi od 12 minuty :))
 ... jsem ukázal kousek právě  ze své hry a taky pak  jak mi běží v  mobilu ....
 
https://www.youtube.com/watch?v=PaUoF1Gz1go
 
není mi jasné jak to mám vykoumat v androidu je jen jedna komponenta a to je
MediaPlayer1.FileName := OpenDialog1.FileName;
název mu musíš dát pokaždé
 MediaPlayer1.Play; a když to začneš opakovat rychle tak se to sekne ...
 

Offline < z >

  • Administrátoři
  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 1083
  • Karma: 38
    • Verze Delphi: 7, 2010
Re:firemonkey zvuk
« Odpověď #18 kdy: 22-03-2016, 22:17:40 »
Ty seš zabiják stavět hru na 1 timeru :)

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Datový typ v Delphi, který má True a False: