Autor Téma: FireDAC Stored Procedury  (Přečteno 1895 krát)

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 2651
  • Karma: 25
    • Verze Delphi: XE7 professional
Re:FireDAC Stored Procedury
« Odpověď #15 kdy: 24-08-2016, 21:14:20 »
Citace
bez toho Close tam aj napriek novemu spusteniu storky zostaval povodny dataset !
To platí pre všetko! Ja to robím nasledovne. A je jedno o čo sa jedná. Môže zlyhať aj spojenie so serverom.
Kód: [Vybrat]
  FspROOMS_IU.ParamByName('IDROOMS').AsInteger := Rooms.IDRooms;
  ...
  try
   FspROOMS_IU.ExecProc;
    ...
  finally  // alebo except on
    FspROOMS_IU.Close;
    ...
  end;
Delphi XE7, FireBird
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Offline dee

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 116
  • Karma: 0
    • Verze Delphi: D7, XE7
Re:FireDAC Stored Procedury
« Odpověď #16 kdy: 25-08-2016, 06:35:52 »
ano to dava zmysel, ono moja apka je zatial na zaciatku vyvoja, tak na try-except este pride cas, taksito na .free atd ...

lem mi nieje jasne preco aj napriek ExecProc alebo OpenOrExecute tam bez Closnutia toho datasetu ostal zjavne povodny. Preco ten exec ten dataset proste neprepise, predpokladam ze storka zbehla.

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 2651
  • Karma: 25
    • Verze Delphi: XE7 professional
Re:FireDAC Stored Procedury
« Odpověď #17 kdy: 25-08-2016, 21:24:37 »
Citace
lem mi nieje jasne preco aj napriek ExecProc alebo OpenOrExecute tam bez Closnutia toho datasetu ostal zjavne povodny
Lebo pracuje s pôvodnými parametrami. To som si zistil. Ale prečo, to neviem.
Delphi XE7, FireBird
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Křestní jméno zpěváka Gotta: