Autor Téma: Tel. Prestigio - Chyba menu pre vývojarov  (Přečteno 719 krát)

Offline dee

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 116
  • Karma: 0
    • Verze Delphi: D7, XE7
Tel. Prestigio - Chyba menu pre vývojarov
« kdy: 20-10-2016, 08:08:11 »
Zdar,
Zohnal som si este jeden lacny Androidovy smartphone, konkretne PRESTIGIO MULTIPHONE WIZE O3. V nastaveniach vsak neviem najst moznosti pre vyvojarov a teda Povolit USB ladenie.

Predpokladam ze vyrobca tu moznost asi odstranil, ako to vyriesit ?

Dik za rady :)

Offline < z >

  • Administrátoři
  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 1080
  • Karma: 36
    • Verze Delphi: 7, 2010
Re:Tel. Prestigio - Chyba menu pre vývojarov
« Odpověď #1 kdy: 20-10-2016, 08:37:02 »
Vybral sis vhodné fórum, protože všichni tu mají telefon Prestigio :)
Co takhle XDA? Další možností je Prestigio vyhodit, protože jsem ho měl jednou v ruce a za víc nestál.

Offline Jirka Ondricek

  • Mladík
  • **
  • Příspěvků: 54
  • Karma: 3
    • Verze Delphi: 10 Seattle
Re:Tel. Prestigio - Chyba menu pre vývojarov
« Odpověď #2 kdy: 20-10-2016, 08:54:24 »
Menu možnosti pro vývojáře je (pokud si dobře pamatuji) v novějších Androidech skryto a objeví se až po asi pěti poklepání na položku, která je tuším někde v Info o telefonu a verze nebo tak nějak. Jak psal < z > v XDA fóru to bude přesněji.

Offline martinnr

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 122
  • Karma: 2
    • Verze Delphi: 7,2009,XE7
Re:Tel. Prestigio - Chyba menu pre vývojarov
« Odpověď #3 kdy: 20-10-2016, 10:13:58 »
Excellent
Rated 1 time
jj, ta volba pre vyvojarov nie je apriori zobrazena, aby si to ludia nezapinali, aj ked nevedia o co ide a tym padom si zvysuju riziko napadnutia telefonu/zaridenia.
moze sa to od zariadenia lisit, ale mam taky dojem, ze vacsinou sa to robi rychlym niekolkonasobnym (5-8 krat) poklepanim na udaj o builde androidu, ked si das zobrazit info o zariadeni. skus guglit, alebo takto poklepat na tie veci v info menu.

Offline dee

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 116
  • Karma: 0
    • Verze Delphi: D7, XE7
Re:Tel. Prestigio - Chyba menu pre vývojarov
« Odpověď #4 kdy: 20-10-2016, 12:39:42 »
dik, to je ono .... to poklepanie na udaj o Builde androidu pomohlo   :)

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Křestní jméno zpěváka Gotta: