Autor Téma: Prehratie wav (android)  (Přečteno 370 krát)

Offline dee

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 116
  • Karma: 0
    • Verze Delphi: D7, XE7
Prehratie wav (android)
« kdy: 06-01-2017, 10:47:45 »
Potreboval by som prehrat wavko po kliknut na tlacitko

skusil som takyto kod... len ono to nic nespravy ale ani nespadne


Kód: [Vybrat]
procedure TForm2.Button1Click(Sender: TObject);
var
 f: string;
 mp:TMediaPlayer;
begin
    f := TPath.Combine(TPath.GetDocumentsPath, 'cink.wav');
    mp:=TMediaPlayer.Create(nil);
    mp.FileName := f;
    mp.Play;
end;


Kde moze byt zrada ?  ???

Offline našinec

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 302
  • Karma: 4
Re:Prehratie wav (android)
« Odpověď #1 kdy: 06-01-2017, 15:55:43 »
Klasický DEE. Prohlížeč je jeho životní nepřítel.  ;)
Tipni si, co zkratka WAV asi znamená.
Mimochodem, http://docwiki.embarcadero.com/Libraries/Berlin/en/FMX.Media.TMediaCodecManager.

Offline dee

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 116
  • Karma: 0
    • Verze Delphi: D7, XE7
Re:Prehratie wav (android)
« Odpověď #2 kdy: 06-01-2017, 18:30:55 »
... to vazne vsetci ak idete nacitat nejaky uplne bezny format luskate manualy ci je podporovany  :-\
... kulturne by ale od toho androidu bolo hodit exception nie ?  :)

Offline dee

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 116
  • Karma: 0
    • Verze Delphi: D7, XE7
Re:Prehratie wav (android)
« Odpověď #3 kdy: 06-01-2017, 19:08:25 »
Po vymene za MP3 to uz Exception skonci  :)

java.io.IOException
setDataSource failed

Offline pf1957

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 1734
  • Karma: 72
    • Verze Delphi: D2007, XE3, DX10
Re:Prehratie wav (android)
« Odpověď #4 kdy: 06-01-2017, 19:19:33 »
... to vazne vsetci ak idete nacitat nejaky uplne bezny format luskate manualy ci je podporovany  :-\
Proc hned louskat manualy (i kdyz to nikdy nikomu neuskodilo), ale existuje napr. Google a nez ty napises a odesles dotaz, tak normalni programator si zarim vyhleda odpoved rychleji sam. Chce to jen malickost: umet anglicky, ale to snad dneska umi kazdej programator...

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Kolik je šest plus čtyři (slovem):