Autor Téma: listview - tstream.WriteComponent  (Přečteno 158 krát)

Offline jumpdo

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 18
  • Karma: 1
listview - tstream.WriteComponent
« kdy: 10-10-2017, 15:49:52 »
Ahoj.
Zkoušel jsem uložit listview i s položkama přes tstream.WriteComponent. ale po tstream.readComponent se jednotlivé items neukázali.

U listbox to funguje perfektně nevíte kde by mohl být problém ?

Online Delfin

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 356
  • Karma: 15
  • SW konzultant
    • Verze Delphi: 2009, Tokyo
    • Ibi Yoyo :)
Re:listview - tstream.WriteComponent
« Odpověď #1 kdy: 10-10-2017, 16:16:48 »
V Embarcaderu. Oni list view nedali design time editor pro polozky, takze bych tak nejak cekal ze nebude existovat podpora nacitani polozek ze streamu v metode, ktera se pouziva pri nacitani formulare pro design. Je to odhad, ale muzu na mrknout pokud mas zajem ;)
A co chudinky ovce? Koupíš jim snad plovací vesty? Nebo jim nasadíš chůdy? Ještě lepší, kdybys je zkřížil s delfíny na ovce hopkavé!

Offline jumpdo

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 18
  • Karma: 1
Re:listview - tstream.WriteComponent
« Odpověď #2 kdy: 10-10-2017, 16:37:54 »
Jak budeš mít chuť. Díky.
Zajimavy ze na woknech to jede.

tel listview item pod woknama má vlastnost caption a pod firemonkey ma text

Online Delfin

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 356
  • Karma: 15
  • SW konzultant
    • Verze Delphi: 2009, Tokyo
    • Ibi Yoyo :)
Re:listview - tstream.WriteComponent
« Odpověď #3 kdy: 11-10-2017, 01:23:28 »
Nesu "spatne" zpravy ::) To ze se polozky neukladaji je zpusobeno tim, ze property Items neni published. Takze to chce presvedcit RTL ze je published namisto public.
A co chudinky ovce? Koupíš jim snad plovací vesty? Nebo jim nasadíš chůdy? Ještě lepší, kdybys je zkřížil s delfíny na ovce hopkavé!

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Datový typ v Delphi, který má True a False: