Autor Téma: mp4  (Přečteno 218 krát)

Offline František

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 288
  • Karma: 3
    • Verze Delphi: primárne v XE5, občaas 10.1 starter, XE, BDS2006
mp4
« kdy: 24-10-2017, 21:44:56 »
potrebujem prehrať mp4 a nasiel som nieco taketo
Kód: Delphi [Vybrat]
  1. TMediaCodecManager.RegisterMediaCodecClass('.mp4', SVMP4Files, TMediaType.Video, TWindowsMediaCodec);
no a neviem kde zobrať TWindowsMediaCodec

Offline František

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 288
  • Karma: 3
    • Verze Delphi: primárne v XE5, občaas 10.1 starter, XE, BDS2006
Re:mp4
« Odpověď #1 kdy: 24-10-2017, 22:59:50 »
FMX.Media.win

Offline František

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 288
  • Karma: 3
    • Verze Delphi: primárne v XE5, občaas 10.1 starter, XE, BDS2006
Re:mp4
« Odpověď #2 kdy: 24-10-2017, 23:22:24 »
mam mp4 subor (viď. obrazok), ktory mi WMP prehra ale player cez fmx nie, aj po predchadzajucom registrovani

Online Delfin

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 373
  • Karma: 16
  • SW konzultant
    • Verze Delphi: 2009, Tokyo
    • Ibi Yoyo :)
Re:mp4
« Odpověď #3 kdy: 25-10-2017, 00:09:09 »
A v cem je konkretne problem (pokud exception pri volani Play, prosim jeji presne zneni)? Chybi kodek? Dari se s jinym MP4 videem? Je mozno video ktere se nedari prehrat s nejakou rozumnou velikosti nekam nahrat (napr. na http://leteckaposta.cz)?
A co chudinky ovce? Koupíš jim snad plovací vesty? Nebo jim nasadíš chůdy? Ještě lepší, kdybys je zkřížil s delfíny na ovce hopkavé!

Offline František

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 288
  • Karma: 3
    • Verze Delphi: primárne v XE5, občaas 10.1 starter, XE, BDS2006
Re:mp4
« Odpověď #4 kdy: 25-10-2017, 10:13:12 »
subor je tu http://leteckaposta.cz/651459935
hláška je "Unsuported media file" + plus nazov suboru
súbor ide normálne vo WMP aj MPC prehrat


Online Delfin

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 373
  • Karma: 16
  • SW konzultant
    • Verze Delphi: 2009, Tokyo
    • Ibi Yoyo :)
Re:mp4
« Odpověď #5 kdy: 25-10-2017, 13:44:11 »
Excellent
Rated 1 time
subor je tu http://leteckaposta.cz/651459935
hláška je "Unsuported media file" + plus nazov suboru
súbor ide normálne vo WMP aj MPC prehrat

Nemam s tim souborem problem. Mam ale nainstalovany K-Lite Codec Pack, ktery mozna pridal kodek ktery Ti chybi (H264 - MPEG-4 AVC (part 10) (avc1)). IGraphBuilder s implementaci kterou mam pred sebou (Tokyo) vola metodu RenderFile jez sestavi nejvhodnejsi filter graph z nainstalovanych kodeku. Otazkou zustava proc by WMP nepouzival DirectShow (jinymi slovy, proc WMP dokaze ten soubor prehrat a aplikace pouzivajici DirectShow ne). To je mi zahadou ::)
A co chudinky ovce? Koupíš jim snad plovací vesty? Nebo jim nasadíš chůdy? Ještě lepší, kdybys je zkřížil s delfíny na ovce hopkavé!

Offline František

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 288
  • Karma: 3
    • Verze Delphi: primárne v XE5, občaas 10.1 starter, XE, BDS2006
Re:mp4
« Odpověď #6 kdy: 25-10-2017, 15:07:05 »
Excellent
Rated 1 time
bolo to v kodekoch, použival som dlhé roky CCCP, ale práve som zistil, že už 2 roky neaktualizujú ... tak mam k-lite oddnes, dikez (ale stále nechápem, ako mi to WMP prehrával)

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Datový typ v Delphi, který má True a False: