Autor Téma: View s CTE  (Přečteno 197 krát)

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 3120
  • Karma: 30
    • Verze Delphi: XE7 professional
View s CTE
« kdy: 21-12-2017, 14:40:17 »
Už prichádzam o nervy. Mám SQL s CTE. Pekne zbehne. Ak sa pokúsim z neho vytvoriť VIEW, tak mi vždy zareve
Citace
Precompiler Error: 'WITH '
Prečo? Žiadna chyba tam nie je a neviem o tom, žeby som vo VIEW nemohol použiť CTE.
Delphi XE7, FireBird
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 3120
  • Karma: 30
    • Verze Delphi: XE7 professional
Re:View s CTE
« Odpověď #1 kdy: 21-12-2017, 16:49:39 »
Doma na NB to zbehlo bez problémov. Asi som mal reštartovať PC. To nie som zvyknutý.
Delphi XE7, FireBird
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 3120
  • Karma: 30
    • Verze Delphi: XE7 professional
Re:View s CTE
« Odpověď #2 kdy: 21-12-2017, 18:00:59 »
Chyba bola u mňa. Mal som tam navyše zbytočne
Kód: [Vybrat]
SELECT * FROM  (Vlastný kód) Po odstránení zbytočného vonkajšieho SELECT-u to už išlo. Ale tie neskutočné nervy :'( Pri tých ich nezmyselných oznamoch a výpisov riadkov, ktoré s chybou nemajú nič spoločné mi to trvalo.
Delphi XE7, FireBird
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Offline pf1957

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 2005
  • Karma: 103
    • Verze Delphi: D2007, XE3, DX10
Re:View s CTE
« Odpověď #3 kdy: 21-12-2017, 23:47:03 »
Pri tých ich nezmyselných oznamoch a výpisov riadkov, ktoré s chybou nemajú nič spoločné mi to trvalo.
Tohle je bohuzel specifikum Interbase potazmo Ptaka Ohnivaka :-(

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Křestní jméno zpěváka Gotta: