Autor Téma: Off topic, sorry, windows explorer (Folder vs FolderPath)  (Přečteno 374 krát)

Offline našinec

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 348
  • Karma: 5
Re:Off topic, sorry, windows explorer (Folder vs FolderPath)
« Odpověď #15 kdy: 14-02-2018, 10:19:03 »
Může mi někdo vysvětlit smysl tohoto vlákna(problému)?
Ja to chapu tak, ze pri hledani neceho ve stromu adresaru si nemuze setridit vysledek podle abs. cesty k souboru.

No dobře, tak to přeci setřídím dle názvu. Nebo mi zase něco uniká?  :D

Offline pf1957

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 2003
  • Karma: 103
    • Verze Delphi: D2007, XE3, DX10
Re:Off topic, sorry, windows explorer (Folder vs FolderPath)
« Odpověď #16 kdy: 14-02-2018, 10:20:45 »
No dobře, tak to přeci setřídím dle názvu. Nebo mi zase něco uniká?  :D
No to ti unika: pokud se treba ty soubory stejne jmenuji a jsou v ruznych podadresarich, treba customizace pro stovky zakazniku v nejake strukture, ze ktere se generuji instalacky apod.

Offline našinec

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 348
  • Karma: 5
Re:Off topic, sorry, windows explorer (Folder vs FolderPath)
« Odpověď #17 kdy: 14-02-2018, 10:31:48 »
No dobře, tak to přeci setřídím dle názvu. Nebo mi zase něco uniká?  :D
No to ti unika: pokud se treba ty soubory stejne jmenuji a jsou v ruznych podadresarich, treba customizace pro stovky zakazniku v nejake strukture, ze ktere se generuji instalacky apod.

Mno, nezlob se na mne, ale to by přece nic neřešilo. Včetně Hledání ve WE.

Offline pf1957

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 2003
  • Karma: 103
    • Verze Delphi: D2007, XE3, DX10
Re:Off topic, sorry, windows explorer (Folder vs FolderPath)
« Odpověď #18 kdy: 14-02-2018, 10:40:08 »
Mno, nezlob se na mne, ale to by přece nic neřešilo. Včetně Hledání ve WE.
Asi ti stale neco unika

Offline Miroslav Baláž

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 124
  • Karma: 4
    • Verze Delphi: D1,2,3,4,7,2005,2009, XE8,S,B,T10.2.2 Pro
Re:Off topic, sorry, windows explorer (Folder vs FolderPath)
« Odpověď #19 kdy: 14-02-2018, 11:47:46 »
Pozorne som čítal. Ďakujem pf1957 a Stano.
Niečo v tom Windows Explorer sa dá "zachrániť". Mnohé nie,
Boli časy, keď robil takmer všetko, čo som potreboval.
Asi sa to zhoršilovalo od XP vyššie. Aj keď možnosti prispôsobovania aké také stále boli.
Dnes sú len teoretické..
Spravil som rešerš Commanderov.
Far som si inštaloval, uvidím.
Našiel som u seba asi z pred roka nepoužívaný FreeCommander.
Refreshnul som ho na verziu z jan. 2018 a zdá sa, OK.
Robí presne to, čo mi vo WE aktuálne chýba.

Offline pf1957

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 2003
  • Karma: 103
    • Verze Delphi: D2007, XE3, DX10
Re:Off topic, sorry, windows explorer (Folder vs FolderPath)
« Odpověď #20 kdy: 14-02-2018, 19:29:37 »
Jeste jednu poznamku: jak jsem si s tim Windows Explorerem hral, tak jsem pri commitovani SVN zjistil, ze si do folderu pridava soubor desktop.ini
Kód: Delphi [Vybrat]
  1. [ViewState]
  2. Mode=
  3. Vid=
  4. FolderType=Generic

:(

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Křestní jméno zpěváka Gotta: