Poslední příspěvky

Stran: 1 ... 8 9 [10]
91
Obecné / Re:Button, zarovnanie Caption
« Poslední příspěvek od Slappy kdy 05-10-2017, 08:12:08 »
Odporucam https://www.youtube.com/watch?v=zHU2RlSCdxU

Akoze hej, prvych 20 minut je nuda, ale potom je to uz fajn... :)
92
Obecné / Re:Doplnok pre Microsoft Office: (SK + CZ) ⇆ Anglická klávesnica
« Poslední příspěvek od Slappy kdy 05-10-2017, 08:07:24 »
No a teď už to jen doplnit, aby to fungovalo taky v browseru, mailovém klientovi a SourceTree :-)

Ale dobrý nápad, inspirovalo mě to, že se musím podívat na to, jak to pomocí AutoHotKey implementovat.

V mailovom klientovi to funguje (Outlook - Novy email) a v browseri by to urcite slo spravit (podobne ako napr. prave teraz v tomto komponente funguje korekcia jazyka - pouzivam FireFox), staci ak je nejake API dostupne, prehliadace vacsinou maju.
93
Obecné / Re:Doplnok pre Microsoft Office: (SK + CZ) ⇆ Anglická klávesnica
« Poslední příspěvek od pepak kdy 05-10-2017, 07:53:19 »
No a teď už to jen doplnit, aby to fungovalo taky v browseru, mailovém klientovi a SourceTree :-)

Ale dobrý nápad, inspirovalo mě to, že se musím podívat na to, jak to pomocí AutoHotKey implementovat.
94
Obecné / Re:Button, zarovnanie Caption
« Poslední příspěvek od František kdy 05-10-2017, 07:26:38 »
95
Obecné / Re:Button, zarovnanie Caption
« Poslední příspěvek od Delfin kdy 05-10-2017, 00:01:05 »
mam XE5 a WIN 10

no a podarilo sa mi to eliminovat nastavenim StyleElements

dik za cestu, Delfin

Neni zac :) Ve VCL Styles se ale fakt nevyznam. Chybovost ze strany EMBT me odradila od jakehokoli jejich pouzivani (v novejsich verzich se mozna dohodli s Rodrigo Ruzem na pouziti jeho zaplat). Zkusil jsem narychlo v Delphi Tokyo aplikovat styl Carbon na tlacitko jehoz definice je vyse, ale porad se mi text pro vsechny radky centruje. Vim ze na screenshot z predchoziho prispevku neni Carbon. Ale pockat, ja ani netusim jak VCL styl editovat :) Snad v tom editoru stylu by to melo jit.

Ne, fakt nejsem zastancem neudrzovanych VCL Styles "cingrlatek" (jak nazyval nesmyslne graficke HTML elementy jeden muj exkolega). Kdyby EMBT koupil AlphaControls, proc ne. To je uplne jina liga.

Takze ne, fakt nepovim v cem je chyba ::) :( Muzu ale sdilet pomerne uklidnujici hudbu na praci s VCL Styles ;D
96
Obecné / Re:Aplikace pripojena na SQL, a osetreni chyb
« Poslední příspěvek od Delfin kdy 04-10-2017, 23:47:56 »
Neni vubec zac! :) Zdravim z (momentalne divokeho) Spanelska :)
97
Obecné / Re:Button, zarovnanie Caption
« Poslední příspěvek od František kdy 04-10-2017, 23:42:00 »
mam XE5 a WIN 10

no a podarilo sa mi to eliminovat nastavenim StyleElements

dik za cestu, Delfin
98
Obecné / Re:Button, zarovnanie Caption
« Poslední příspěvek od František kdy 04-10-2017, 23:35:33 »
no je to tak, po vypnuti skinu to je ok, ale kde to teda mam nastavit aby to aj so skinom bolo ok?
99
Obecné / Re:Aplikace pripojena na SQL, a osetreni chyb
« Poslední příspěvek od Kony kdy 04-10-2017, 23:35:30 »
Dekuji mockrat.. Tak tomu to rikam neskutecna pomoct... Dekuji jeste jednou...
100
Obecné / Re:Button, zarovnanie Caption
« Poslední příspěvek od Delfin kdy 04-10-2017, 23:27:28 »
viac, ale TButton som nahodil nanovo, mal som tam TBitBtn ale nepomohlo, typujem ze nejaky Owner to meni, ale prečo ked taku vlasnosť TButon nema, ale zistil som ze problem je len po zalomení dlhšieho textu

Co znamena "len po zalomení dlhšieho textu", prosim? Bavime se tady o VCL aplikaci na Windows platforme (a pokud ano, jaka je verze Delphi a Windows)? I zalomene radky se u me totiz stale centruji (vsechny). Ja jim to vlastne nemam za zle :) Vlastnik nebo rodic (Owner nebo Parent) by na tohle nemeli mit vliv. Mozna styl aplikace (tezko rict, ja se tomu VCL skinovacimu nesmyslu vyhybam jak to jde).
Stran: 1 ... 8 9 [10]