Poslední příspěvky

Stran: 1 ... 8 9 [10]
91
Obecné / Re:Off topic, sorry, windows explorer (Folder vs FolderPath)
« Poslední příspěvek od našinec kdy 14-02-2018, 10:19:03 »
Může mi někdo vysvětlit smysl tohoto vlákna(problému)?
Ja to chapu tak, ze pri hledani neceho ve stromu adresaru si nemuze setridit vysledek podle abs. cesty k souboru.

No dobře, tak to přeci setřídím dle názvu. Nebo mi zase něco uniká?  :D
92
Obecné / Re:Off topic, sorry, windows explorer (Folder vs FolderPath)
« Poslední příspěvek od pf1957 kdy 14-02-2018, 10:08:13 »
Po druhé: pri takej voľbe automaticky predpokladám, že sa to tam naozaj uplatní. Lenže výsledok je nulový.
Ono se to taky uplatni: nastav si na comboboxu treba zvuk -> objevi se ti default sada, ktera bude obsahovat mj. sloupec Autor a tato sada sloupcu bude pouzita take pro vsechny podadresare. Totez pro ostatni volby vcetne Vseobecne polozky. Akorat, ze ta nastavi default sadu sloupcu, ktera bude fungovat zase ve vsech podadresarich.

A customizace sloupcu je per folder a ta prekryva default nastaveni. A to prekryti je perzistetni pravdepodobne i na W7, kdyz sam pises, ze se to musi nastavi pro kazdy adresar zvlast.

Citace
Po tretie: niečo mi v Tvojom príspevku uniká.
To nevim, co ti unika. Popisuju, ze se da pri individualnim nastaveni formatu zobrazeni pouzivat Windows Explorer i k pozadovane operaci, aniz bych neco 500x nekde nastavoval. A pokud bych skutecne potreboval hledat z 500 ruznych korenu, tak to bych sahnul po nejakem nastroji k tomu urcenem.

Citace
Poznámka: FAR bol Rusmi od samého začiatku vyvíjaný pre programátorov. Preto som ho vo svojich počiatkoch ako BFU vylúčil zo svojho zoznamu.
FAR byl hlavne kopie Norton Commanderu s kompatibilnim ovladanim + nektere prijemnosti navic.
Pokud vladnes klavesnici, tak jsi udelal velkou chybu, protoze i pres drobne nedostatky zpusobene v podstate zastavenim vyvoje, jako nemoznost videt lokalni disku z remote desktopu, je to zdaleka nejvykonejsi file manager.
93
Obecné / Re:Off topic, sorry, windows explorer (Folder vs FolderPath)
« Poslední příspěvek od pf1957 kdy 14-02-2018, 09:55:43 »
Může mi někdo vysvětlit smysl tohoto vlákna(problému)?
Ja to chapu tak, ze pri hledani neceho ve stromu adresaru si nemuze setridit vysledek podle abs. cesty k souboru.
94
Obecné / Re:Off topic, sorry, windows explorer (Folder vs FolderPath)
« Poslední příspěvek od našinec kdy 14-02-2018, 09:53:16 »
Může mi někdo vysvětlit smysl tohoto vlákna(problému)? Je pravdou, že v adresním řádku ve winXP se udávala cesta k souboru, zatímco později se už udávala pouze cesta.
Cesta k souboru v WE se získá např.: shift + pravoklik. V menu se objeví cesta k souboru.
Proč přidávat do WE sloupce Cesta a Cesta k souboru ?  To jsem nepochopil. Vždyť existuje adresní řádek a i u zástupců to ukazuje jen, kde se ten zástupce nachází. Otevření umístění souboru je zase úplně jiná záležitost.  :o
 
95
Obecné / Re:Off topic, sorry, windows explorer (Folder vs FolderPath)
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy 14-02-2018, 09:49:13 »
Citace
- Ve stromu vyberu folder, v ribbonu Zobrazeni pridam sloupec treba Cesta ke slozce a od te doby si to ten sloupec u toho folderu pamatuje a prezije to i restart file manageru.
Po prvé: mne aj jemu si to nepamätá. Mám W7.
Po druhé: pri takej voľbe automaticky predpokladám, že sa to tam naozaj uplatní. Lenže výsledok je nulový.
Po tretie: niečo mi v Tvojom príspevku uniká.

Poznámka: FAR bol Rusmi od samého začiatku vyvíjaný pre programátorov. Preto som ho vo svojich počiatkoch ako BFU vylúčil zo svojho zoznamu.
96
Obecné / Re:Off topic, sorry, windows explorer (Folder vs FolderPath)
« Poslední příspěvek od pf1957 kdy 14-02-2018, 09:08:04 »
Neviem načo tam je potom voľba "Túto šablónu použiť aj pre všetky podpriečinky".
Tak si precti moji odpoved nize
97
Obecné / Re:zobrazeni stavu Timer
« Poslední příspěvek od Delfin kdy 14-02-2018, 09:02:46 »
Ony obe ukazky delaji ve vysledku to same. Jen ta s "pohledem na hodinky" je presnejsi (kvuli nizke priorite zpravy WM_TIMER muze timer tikat i pomerne dost nepresne).
98
Obecné / Re:zobrazeni stavu Timer
« Poslední příspěvek od Kony kdy 14-02-2018, 08:23:19 »
Tohle je presne ono, diky moc
99
Obecné / Re:Klavesova zkratka
« Poslední příspěvek od raul kdy 14-02-2018, 00:27:12 »
V poho, TAction zabral. Znas to, at clovek neodcvaka nextnextnext a dpc.. Takze proto je to takto, generator ma neco vygenerovat, ale muze se stat ze by prepsal neco blbe, takze proto radeji nez pres dotaz tak slozitou klavesovku :D
100
Obecné / Re:Klavesova zkratka
« Poslední příspěvek od Delfin kdy 14-02-2018, 00:24:04 »
Neni zac. Ale tady jsem se spletl. Mel jsem za to ze jde o Delphi :-[
Stran: 1 ... 8 9 [10]