Poslední příspěvky

Stran: [1] 2 3 ... 10
1
Obecné / Re:Stažení souboru
« Poslední příspěvek od geby kdy Dnes v 11:44:00 »
Kde je problem? To nam mas rict ty! My fakt nevime, co ti to presne udela. Jakou ti to vrati chybu, jaky ti to vrati resultcode? Proc se snazit u te synapse nacitat mnohamegovy binarni souibor do textoveho stringlistu?
2
Obecné / Re:Stažení souboru
« Poslední příspěvek od BigSandy kdy Dnes v 10:04:15 »
Jsem to zkoušel i přes URLMon a nic :(
Jinak cokoliv jiného stahánu přes URLMon i přes synapse.
Je to tím že to je na portu?

Kód: [Vybrat]
function DownloadFile(SourceFile, DestFile: string): Boolean;
begin
 try
   Result := UrlDownloadToFile(nil, PChar(SourceFile), PChar(DestFile), 0, nil) = 0;
    except
     Result := False;
    end;
end;

procedure TForm1.Button6Click(Sender: TObject);
begin
if DownloadFile ('http://84.47.113.9:4022/udp/234.1.1.54:123', 'd:\test') then
                        ShowMessage('staženo')
  else ShowMessage ('nestaženo')
end;
3
Obecné / Re:Skiny v Delphi
« Poslední příspěvek od Slappy kdy Dnes v 08:46:57 »
Vzhledem k tomu, že programuji už jen pro radost a abych uplně vzhledem k věku nezblbnul, nevyplatí se mi kupovat novější verzi Delphi. Svůj problém jsem vyřešil zakoupením VCSkin http://www.link-rank.com/order.htm.

Prave k tomu su urcene verzie Starter. Daju sa v nich bastlit jednoduche app, pre sukromne ucely. Starter podporuje Win32 co je ideal, samozrejme maju nejake obmedzenia, ale je to zdarma (este donedavna stal stovky $$$).

Cize stiahnes Starter pre najnovsie IDE (10.2 Tokyo) a mozes pouzit novsie kniznice, to VCSkin vyzera fajn, ale daju sa zohnat aj lepsie.
4
Obecné / Re:Skiny v Delphi
« Poslední příspěvek od Delfin kdy 23-09-2017, 23:13:49 »
Co je to graficka komponenta? Windows komponenty by mely byt kresleny ciste AlphaControls knihovnou. Stejne jako podstatna vetsina VCL komponent.

Dekuju za odpoved :) Btw. VCLSkin ma posledni update 2014, AlphaControls se drzi za podobny peniz aktualni. Je na OP jak se rozhodne ::) Skinovaci komponenty by mely byt nezavisle na verzi Windows a kreslit po svem (od toho taky existuji) ;)
5
Obecné / Re:Skiny v Delphi
« Poslední příspěvek od Sender kdy 23-09-2017, 20:54:07 »
Na VCSkin jsem koukal.Nemůžu si zvyknout na nepříjemný problikávání při přejetí myší u  tlačítek,Checkboxů a dalšího.Jsou tam i chyby při vykreslování formuláře.(co jsem zatím zjistil)
Balík AlphaControls mi připadá lépe vypracován (zatím to nemám dostatečně otestovaný).
6
Obecné / Re:Skiny v Delphi
« Poslední příspěvek od Delfin kdy 23-09-2017, 20:45:07 »
Protože některý grafický komponenty se chovají v různých verzích Windows jinak.

Co je to graficka komponenta? Windows komponenty by mely byt kresleny ciste AlphaControls knihovnou. Stejne jako podstatna vetsina VCL komponent.
7
Obecné / Re:Skiny v Delphi
« Poslední příspěvek od Viktor Marek kdy 23-09-2017, 20:03:43 »
Vzhledem k tomu, že programuji už jen pro radost a abych uplně vzhledem k věku nezblbnul, nevyplatí se mi kupovat novější verzi Delphi. Svůj problém jsem vyřešil zakoupením VCSkin http://www.link-rank.com/order.htm.
8
Obecné / Re:Skiny v Delphi
« Poslední příspěvek od Sender kdy 23-09-2017, 18:57:34 »
Protože některý grafický komponenty se chovají v různých verzích Windows jinak.
9
Obecné / Re:Skiny v Delphi
« Poslední příspěvek od Delfin kdy 23-09-2017, 17:17:47 »
Starší AlphaControls ve free verzi jsem zkoušel (Delphi 7).Zdálo se to OK.Skiny se dají načítat jak z adresáře,tak i z exe.
Má někdo odzkoušeno jak fungují AlphaControls pod  W8 ,W10 ?

Proc? S Windows nemaji nic spolecneho. Windows vyptavaji vykreslovani oken zpusobem vytvorenym pred Windows 2k. A vzhled komponent AlphaControls kresli samy.
10
Obecné / FastReport nastavenie MemoView.Visible podľa aktuálneho obsahu MemoView
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy 23-09-2017, 12:52:10 »
Dookola bojujem stále s tým istým problémom. Nech použijem ktorúkoľvek udalosť (OnAfterData, OnAfterPrint a OnBeforePrint), tak sa nemôžem dostať k požadovanému.
Miesto popisu problému viď obrázok. Mám zapnutú voľbu SuppressRepeated. Jedná sa o jeden TfrxMasterData. Chcem, aby som nad textom 004 mal čiaru. Aby som mal súvisiace údaje spolu pekne v jednom rámčeku.

Pri dynamickej úprave vzhľadu zostavy vždy narážam na tie isté problémy a neviem to dať dokopy:
  • Pomocou podmienky nastavím MemoView.Visible := Podmienka; Potom to platí natvrdo až do konca - Visible = False
  • Pracuje s predchádzajúcou hodnotou MemoView.Value/MemoView.Text
Je to vôbec možné? Nepomáha ani DoublePass. Ja som už nadobudol presvedčenie, že nie :( 
Stran: [1] 2 3 ... 10