Poslední příspěvky

Stran: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Obecné / Re:EET, pro "mirus77"
« Poslední příspěvek od mirus kdy 16-01-2018, 20:39:41 »
Tak snad jsem to našel. Aktualizován libeetsigner.dll na verzi 1.0.2 zkompilované stačí stáhnout z  https://github.com/mirus77/DelphiEET (bin/bin64).
Jinak zdrojový kód na https://github.com/mirus77/libeet
Oprava platí pro kombinaci s použitím direktivy USE_LIBEET a knihovny libeetsigner.dll.

Vypadá to, že funguje, byl tam, takový malý mem leak při ukládání certifikátu z odpovědi do uložiště certifikátů. Zlobilo to od 4 pokusu ověření odpovědi.
22
Obecné / Re:Zvládnem to a ktorá DB?
« Poslední příspěvek od Ondřej Pokorný kdy 16-01-2018, 15:56:47 »
Omlouvám se za debilní příspěvek. Stano, udělej si normálně lokální aplikaci bez serveru, tu spusť na Windows tabletu a do kuchyně dej termotiskárnu přes wifi. I tak to bude dost práce.
23
Obecné / Re:Vyčištění pole TDateTimePicker
« Poslední příspěvek od Delfin kdy 16-01-2018, 15:32:42 »
AFAIK není. Kdysi jsem se po tom taky marně pídil (chtěl jsem to mít prázdné, když je datum=0), ale ničeho jsem se nedobral. Chce to jinou komponentu.

Pro ucely NULL stavu (pokud je to cilem dotazu) ma TDateTimePicker check box. Zobraz jej nastavenim ShowCheckbox. Stav se pak da zkontrolovat pomoci Checked.
24
Obecné / Re:Zvládnem to a ktorá DB?
« Poslední příspěvek od Delfin kdy 16-01-2018, 15:30:09 »
Počet čašníkov = 1 :)

=> číšníkovi bych strčil do ruky bumágu s tabulkou a jako komunikační kanál s kuchyní wólkí tálkí, jestli tam nedokřičí  8) všechno ostatní je ouvrkil

Tak oni by to mohli sami hosti do kuchyne vykricet. A z kuchyne by se daly obedy vetsim prakem za pomoci sikovnejsiho kuchare strilet primo hostum.
25
Obecné / Re:Vyčištění pole TDateTimePicker
« Poslední příspěvek od Morrison kdy 16-01-2018, 11:30:22 »
AFAIK není. Kdysi jsem se po tom taky marně pídil (chtěl jsem to mít prázdné, když je datum=0), ale ničeho jsem se nedobral. Chce to jinou komponentu.
26
Obecné / Vyčištění pole TDateTimePicker
« Poslední příspěvek od JaroB kdy 16-01-2018, 09:51:38 »
Ahoj
existuje nějaká metoda, jak rovnou vyčistit pole u TDateTimePicker, aniž bych musel nějak manipulovat s formátem? (viz třeba toto https://stackoverflow.com/questions/4234407/show-empty-tdatetimepicker)
Děkuji
27
Obecné / Re:Zvládnem to a ktorá DB?
« Poslední příspěvek od vandrovnik kdy 16-01-2018, 08:56:16 »
No jestli bude počet číšníků 1 a nemá se to v dohledné době měnit, nestačilo by tím pádem provozovat vše přímo na tom jednom přenosném zařízení? Tisk by prostě byl přes wifi na síťovou tiskárnu někde vzadu - z pohledu té aplikace je jedno, jak je fyzicky připojena.
28
Obecné / Re:Zvládnem to a ktorá DB?
« Poslední příspěvek od Ondřej Pokorný kdy 16-01-2018, 08:51:58 »
Počet čašníkov = 1 :)

=> číšníkovi bych strčil do ruky bumágu s tabulkou a jako komunikační kanál s kuchyní wólkí tálkí, jestli tam nedokřičí  8) všechno ostatní je ouvrkil
29
Obecné / Re:Zvládnem to a ktorá DB?
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy 16-01-2018, 07:34:01 »
Počet čašníkov = 1 :)
30
Obecné / Re:Zvládnem to a ktorá DB?
« Poslední příspěvek od Miroslav Baláž kdy 16-01-2018, 02:45:21 »
Nemam absolutne tuseni o co jde, ale je prave ted, ne 18 nazpet ;)
Ide o toto:
- nízky rozpočet na úlohu (za riešiteľa verím, že tých 150 eur nie je posledné slovo)
- max obedov 200
- počet klientov (čašníkov), nepoznám, ale verím, že nebude viac ako 10. Nech 20..
- riešenie nemusí byť Hi .. tech. Iba musí dobre fungovať
- pre fungovanie je fajn, ak riešiteľ dobre pozná technológie, ktoré bude využívať
- riešiteľ ovláda Delphi a databázu FB
- databáza FB je klient server
- riešenie predpokladá windows na všetkých strojoch (server aj klienti, Delphi teda nie je problém)
- najzdĺhavejšia úloha servera bude asi tlač. Nič teda nebude trvať viac ako pár sekúnd.
- riešiteľ môže využiť komunikáciu pomocou údajov / tabuliek na serveri. Môžu mu nahradiť správy a nemusí riešiť prenosy, teda technológie, s ktorými zatiaľ nepracoval. O prenosy sa postará databázový server.
- Server môže skenovať údaje v db každých povedzme 10 sekúnd
- každá požiadavka môže mať timestamp a podľa toho ich server môže likvidovať
Okrem toho, že snáď riešenie nie je úplne na TOP úrovni, mal by tam byť nejaký technický problém?
Stran: 1 2 [3] 4 5 ... 10