Autor Téma: SQL  (Přečteno 8004 krát)

Offline erdt.martin

SQL
« kdy: 13-07-2012, 20:37:31 »
Zdravim panove,

nevim, zda se to sem hodi, ale vyskytl se takovy drobny problem s SQL... Pouzivam HeidiSQL, nikdy jsem nenastavoval heslo k rootu, nic... a najednou se mi nedari prihlasit...
Kdyz zadam heslo ktere pouzivam napise to: "SQL Error (1045): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES)"
Kdyz jej nezadam: "SQL Error (1045): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)"

nestalo se to nekomu z vas? Vubec nevim, cim jsem to mohl zpusobit, pripadne jak toto odstrani, zkousel jsem google, ale tam jsou spise dohady, nekdo pise ze to odstranil, nekdo ze mu ten jeho zpusob nefunguje a pod... Ja neco zkousel, ale nezadarilo se a tak nechci prijit o data, proto se obracim sem...

Offline Mi.Chal.

• Moderátoři
  • Guru
Re:SQL
« Odpověď #1 kdy: 13-07-2012, 22:05:04 »
Proč to nedáš spíš do databází? Přistupuješ pořád ze stejného stroje? V MySQL se dalo nastavit, odkud se na něj klienti mohli připojovat, takže se dalo povolit připojení třeba jenom ze stejného stroje.

Offline erdt.martin

« Odpověď #2 kdy: 13-07-2012, 23:11:36 »
Pravda, strcim to i do DB :) Ostatne, ano, nic jsme nemenil... Jen se aktualizovalo HeidiSQL... ale jak rikam na DB jsem nesahl dobry 2 mesice... ted kdyz to potrebuji, tak to nejde :(

Offline Mi.Chal.

• Moderátoři
  • Guru
« Odpověď #3 kdy: 13-07-2012, 23:30:06 »
Pravda, strcim to i do DB :) Ostatne, ano, nic jsme nemenil... Jen se aktualizovalo HeidiSQL... ale jak rikam na DB jsem nesahl dobry 2 mesice... ted kdyz to potrebuji, tak to nejde :(

tak co zkusit tu starší verzi? Klidně je možný, že tam někdo udělal chybu, takže se nedá přihlásit.

Offline TC

« Odpověď #4 kdy: 15-07-2012, 13:46:03 »
Rated 1 time

tak co zkusit tu starší verzi? Klidně je možný, že tam někdo udělal chybu, takže se nedá přihlásit.

Zkousel jsi to v minimalnim projektu a ne jenom v nejakem vetsim projektu?
Zkousel jsi to proti ruznym SQL serverum a ne jenom proti jedne konkretni databazi?

Jsou-li obe odovedi "ano" tak se smele obrat na Heidi.

Je-li alespon jedna odpoved "ne", tak se misto ptani nejdrive zastyd a pak to vyzkousej.

Nyní jenom nezbývá než doufat, že slunéčko naše jasné, moderátor tohoto fóra,  nejvyšší osvícenost hlavní moderátor, a jeho všemocnost majitel fóra budou příznivě naloženi. Dojdou-li totiž k názoru, že publikovaná odpoveď je lepší než na jakou by se zmohlo slunéčko naše jasné moderátor tohoto fóra, nebo se nejvyšší osvícenost hlavní moderátor bude cítit ohrožen na mravnosti nestandardním slovem a nebo jeho všemocnost majitel fóra nebude spokojena s percepcí jeho fóra, tak ten příspěvek smažou.

Zdravim

TC

« Poslední změna: 16-07-2012, 08:20:38 od TC »