Tak to nevim, jestli se mam priznat ke sve blbosti a tuposti v ne dobre znalosti AJ. :-) Ono staci placnout na formular TembeddedWB a nic v nem nemenit. DontDownoadActiveX:= true asi neni to prave orechove. DontInstallActiveX:=true asi take ne
. Nejak me to nestimovalo, ale stejne jsem to dal na true.
No a dale.....
Jelikoz jsem si pustil demo na jinem PC , ktery mi ihned po nacteni stranky zacal vytezovat procesor na 50%, rekl jsem si ze pockam delsi dobu a po asi 50 s mi vyskocil dialog, zda chci nainstalovat doplnek ActiveX. To jsem ale stahoval uplne jiny doplnek activeX, nez jsem puvodne chtel a proto to take slo. Tez jsem to s tim jinym doplnkem i testoval.
Protoze :
Dalsi zadrhel byl ten, ze v zone pro duveryhodne servery mel byt odkaz na server, kde lezi codecy a doplnky ActiveX, jelikoz se jedna o server vyrobce a ne o server kamer, kde jsem cekal ze doplnek bude. Nechapu to proc to tak meli , ale to uz vedlejsi. Jenze www.vguard.net jiz neexistuje, tak to take z toho duvodu neslo. Musel jsem si primou instalaci knihoven najit jinde na netu a pouzivam ji , pokud nejsou v PC knihovny instalovany.
No kazdopadne zadne zavratne veci :-)