Autor Téma: REPLACE více znaků najednou ?  (Přečteno 2562 krát)

Offline Duhacek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 10
  • Karma: 0
REPLACE více znaků najednou ?
« kdy: 09-07-2012, 15:53:04 »
Zdravím, napoví někdo jestli už existuje funkce která by udělala "násobný" replace ?
Něco jako XXX(N'Náhrada textu',N'át',N'') -> Nhrada exu
Nebo si mám napsat UDP :-\

Díky za radu.

Offline Fala

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 168
  • Karma: 2
    • Verze Delphi: XE2
    • Software pro poskytování technické podpory
Re:REPLACE více znaků najednou ?
« Odpověď #1 kdy: 09-07-2012, 17:25:41 »
obávám se, že budeš muset StringsReplace zavolat dvaktát
1. 'á'
2. 't'

Offline Jan Fiala

  • Příspěvků: 49
  • Karma: 0
    • PSPad editor
Re:REPLACE více znaků najednou ?
« Odpověď #2 kdy: 18-07-2012, 13:37:43 »
Pokud jsem to pochopil dobre, pak by mela stacit standardni REPLACE()

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Křestní jméno zpěváka Gotta: