Autor Téma: Win8 & 64bit Delphi XE2  (Přečteno 1601 krát)

Offline Amper

  • Příspěvků: 9
  • Karma: 0
Win8 & 64bit Delphi XE2
« kdy: 12-07-2012, 19:58:41 »
Uz jsem se zeptal vsude tak proc ne tady :-D

Je nekdo komu na Win8 RP slape 64bit debugger - staci i blba konzolovka nebo VCL app, nebo Attach to process. Me nejde vubec nic :-((

Offline Radek Červinka

  • Administrátoři
  • Padawan
  • *****
  • Příspěvků: 2329
  • Karma: 102
    • Verze Delphi: D5,D2007, DXE, DXE2 + 2 poslední (Tokyo)
    • O Delphi v češtině
Re:Win8 & 64bit Delphi XE2
« Odpověď #1 kdy: 14-07-2012, 08:00:32 »
A zkoušel jsi i remote ladění přes PA server?
Embarcadero MVP - Czech republic

Offline Amper

  • Příspěvků: 9
  • Karma: 0
Re:Win8 & 64bit Delphi XE2
« Odpověď #2 kdy: 15-07-2012, 21:30:55 »
Tak to me teda nenapadlo zkouset. Aktualne se me nepovedlo ani zjistit zda to vubec nekomu funguje :-) takze netusim zda je to nejaky ojedinely bug na mem PC a nebo obecny problem.

PA server zkusim behem tydne, urcite by to byl mensi pakec nez pouzit TD32 > PDB konverzi a pak WinDBG coz mam jak nejzaloznejsi ze zaloznich reseni

Offline Amper

  • Příspěvků: 9
  • Karma: 0
Re:Win8 & 64bit Delphi XE2
« Odpověď #3 kdy: 17-07-2012, 09:27:45 »
Tak ani PA Server neslape (na lokale ani na remote masine). Rozdil je pouze v jine hlasce "Invalid Debugger Request" ktera nema log a nejde ji poslat do EMB :-(


Offline < z >

  • Administrátoři
  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 1127
  • Karma: 42
    • Verze Delphi: 7, 2010
Re:Win8 & 64bit Delphi XE2
« Odpověď #4 kdy: 17-07-2012, 12:25:19 »
pamatuji si, ze ve Win7 beta toho tuna taky nesla ... a do final to doladili,
vic ale nevim, nezkousel jsem jeste Win8 :)