Autor Téma: [Flash] Debugování ActionScriptu - jak se to dělá?  (Přečteno 2564 krát)

Offline pepak

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 1436
  • Karma: 34
    • Pepak.net
Jako člověk, který absolutně nikdy s Flashem nepracoval (ani jako programátor, ani jako uživatel), bych potřeboval trochu nasměrovat - potřebuju si odkrokovat jeden ActionScript a v jednom konkrétním místě si přečíst obsah jedné konkrétní proměnné. Moje představa z jiných jazyků je asi taková, že načtu buď .swf soubor ("zkompilovaný exáč") nebo .as soubor ("zdroják programu") do debuggeru, naťukám vnější vstupy, dokrokuji si do místa, o které mi jde (nebo tam nastavím breakpoint a spustím), a prohlídnu si tu proměnnou. V Delphi, Cčku, Javě, PHP, obecném PCčkovém exáči atd. bych si dokázal poradit, ale tím, že Flashem jsem zcela neposkvrněn, nevím, jaký program k tomu použít a jestli jsou tam nějaké speciální postupy, které musím použít, aby to fungovalo.

Offline JaroB

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 968
  • Karma: 27
    • Verze Delphi: XE8, Seattle
Re:[Flash] Debugování ActionScriptu - jak se to dělá?
« Odpověď #1 kdy: 14-08-2012, 19:49:59 »
Kapku se za to stydím, ale pro splácání pár reklam a taky abych moc neopustil pascal jsem použil FlashPascal viz http://flashpascal.sourceforge.net/
« Poslední změna: 11-09-2012, 14:37:14 od JaroB »