Co se jinam nevešlo > Obecné
Testovací vlákno
Mi.Chal.:
--- Citace: hamon 12-06-2012, 20:38:40 ---Vcetne posilani prispevku uzivatelem do fora? Nebo jen z fora uzivatelum?
--- Konce citace ---
Nevím, jeslti ti rozumím, ale když otevřeš diskuzi, tak nahoře vedle čudlu na založení nového tématu je přepínač upozorňovat/neupozorňovat.
hamon:
To ano, ale to je "jen" na odebirani prispevku. Na Builderu fungovalo i posilani mailem od uzivatele do fora. Ale to bych mel spis zopakovat dotaz v "uvodnim" vlaknu tohoto fora.
--- Citace: Mi.Chal. 12-06-2012, 20:56:31 ---Nevím, jeslti ti rozumím, ale když otevřeš diskuzi, tak nahoře vedle čudlu na založení nového tématu je přepínač upozorňovat/neupozorňovat.
--- Konce citace ---
Mi.Chal.:
--- Citace: hamon 12-06-2012, 21:00:35 ---To ano, ale to je "jen" na odebirani prispevku. Na Builderu fungovalo i posilani mailem od uzivatele do fora. Ale to bych mel spis zopakovat dotaz v "uvodnim" vlaknu tohoto fora.
--- Konce citace ---
Aha, už vím co myslíš. Poslat mail na nějakou adresu a objeví se to na fóru. Tak to nevím, to jsem nikdy nepoužíval. Vlastně ani ten mail moc ne, to jsem používal spíš jako archiv. Odběr nových příspěvků jsem měl přes RSS.
< z >:
necpete to sem, tohle testovaci smazu :D
hamon:
No vzdyt tim lip - nepadlo tu nic, co by stalo za vytesani do kamene :)
--- Citace: <z> 12-06-2012, 21:51:00 ---necpete to sem, tohle testovaci smazu :D
--- Konce citace ---
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi