Autor Téma: Článek o XE3 a mobilech  (Přečteno 1081 krát)

Offline Radek Červinka

  • Administrátoři
  • Padawan
  • *****
  • Příspěvků: 2315
  • Karma: 102
    • Verze Delphi: D5,D2007, DXE, DXE2 + 2 poslední (Tokyo)
    • O Delphi v češtině
Článek o XE3 a mobilech
« kdy: 21-08-2012, 09:53:29 »
Nemám to ve zvyku upozornit na své články  ;D , ale napsal jsem článek na delphi.cz na podkladech právě publikovaných informací ohledně plánů pro XE3.
Embarcadero MVP - Czech republic

Offline psholty2

  • Příspěvků: 38
  • Karma: 1
Re:Článek o XE3 a mobilech
« Odpověď #1 kdy: 22-08-2012, 15:17:30 »
Zda sa ze do toho vidis, ma zmysel cakat alebo radsej urobit 1 aplikaciu pre android v eclipse a jednu pre ios v tom ich objective-c? Uvazujme deploy v Q4 2012
Pokial nie je uvedené inak moje otázky vo fóre sa týkajú Delphi 7, Windows 7 64bit

Offline Radek Červinka

  • Administrátoři
  • Padawan
  • *****
  • Příspěvků: 2315
  • Karma: 102
    • Verze Delphi: D5,D2007, DXE, DXE2 + 2 poslední (Tokyo)
    • O Delphi v češtině
Re:Článek o XE3 a mobilech
« Odpověď #2 kdy: 22-08-2012, 15:20:23 »
Deploy v Q4 2012 spíše ne.
Embarcadero MVP - Czech republic