Autor Téma: onchange a refresh  (Přečteno 919 krát)

Offline jarex

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 220
  • Karma: 5
onchange a refresh
« kdy: 23-09-2012, 12:50:32 »
Tak bych měl jeden dotaz.
Pokud provedu zmenu indexu v comboboxu a po te refresh , tak by me zajimalo,
zda se provede procedura onchange u comboboxu po prikazu refresh vzdy, nebo je to jeste ppodminene necim jinym.

 form2.ComboBox1.ItemIndex:=form2.ComboBox1.ItemIndex+1;
   form2.ComboBox1.refresh;

zde mam po prikazu refresh provedenou proceduru combobox1Change.
Tak by me zajimalo, zda to tak bude vzdy.

Dekuji za odpovedi.
D2007 Professional

Offline jarex

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 220
  • Karma: 5
Re:onchange a refresh
« Odpověď #1 kdy: 23-09-2012, 14:27:30 »
Tak asi blbost.... Procedura se nevykona. Moje chyba, omlouvam se.
D2007 Professional

Offline pepak

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 1472
  • Karma: 36
    • Pepak.net
Re:onchange a refresh
« Odpověď #2 kdy: 23-09-2012, 14:53:09 »
Refresh hlavně nemá s OnChange nic společného, týká se vykreslování.

Offline jarex

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 220
  • Karma: 5
Re:onchange a refresh
« Odpověď #3 kdy: 23-09-2012, 15:12:55 »
Ano, pripadalo mi to taky podivne, jelikoz vim, ze se tyka vykreslovani. Zkratka jsem zazmatkoval.
V jednom kousku kodu , ktery jsem psal pred casem a samozrejme jej nemam okomentovan jsem nedokazal ppochopit, kde se berou data v jedne promenne, kterou pouzivam tez v onchange comboboxu. Pak jsem na to prisel. Bylo mi taky divne, ze se by se mela vykonat procedura onchange. Jeste jednou se omlouvam.
D2007 Professional