Autor Téma: Webbrowser dotaz na automaticke prihlaseni....  (Přečteno 2206 krát)

Offline jtfcobra

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 240
  • Karma: 0
    • Verze Delphi: XE4,XE5 v testovní
    • XDA Developers
Webbrowser dotaz na automaticke prihlaseni....
« kdy: 06-01-2013, 22:01:38 »
Dobry den mam dotaz

Kdyz dam nacist
  Webbrowser1.Navigate('http://90.179.151.181/');

Tak tam je login a potrebuji ho vyplnit automaticky a prihlasit jak na to prosim dekuji?

Uz nad tim badam dost dlouho

Offline Mi.Chal.

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 574
  • Karma: 25
Re:Webbrowser dotaz na automaticke prihlaseni....
« Odpověď #1 kdy: 06-01-2013, 22:05:00 »
zkus pohledat eventy/property, jestli na to něco nebude. Ještě můžeš zkusit zadat url ve tvaru http://login:heslo@90.179.151.181, ale většina webů to už z bezpečnostních důvodů nejspíš podporovat nebude

Offline < z >

  • Administrátoři
  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 1115
  • Karma: 41
    • Verze Delphi: 7, 2010
Re:Webbrowser dotaz na automaticke prihlaseni....
« Odpověď #2 kdy: 06-01-2013, 22:12:27 »
co treba
http://www.zive.cz/clanky/tipy-a-triky-v-delphi-dil-117---automaticke-vyplnovani-formularu-v-ie/sc-3-a-114680/default.aspx

Offline jtfcobra

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 240
  • Karma: 0
    • Verze Delphi: XE4,XE5 v testovní
    • XDA Developers
Re:Webbrowser dotaz na automaticke prihlaseni....
« Odpověď #3 kdy: 06-01-2013, 22:20:56 »
Tak to je husty to mne nenapadlo...

Offline jtfcobra

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 240
  • Karma: 0
    • Verze Delphi: XE4,XE5 v testovní
    • XDA Developers
Re:Webbrowser dotaz na automaticke prihlaseni....
« Odpověď #4 kdy: 06-01-2013, 22:23:40 »
Jak ignorovat chybu ve webbrowser kdyz se treba pta jestli nacist srcipt?
« Poslední změna: 06-01-2013, 22:26:33 od jtfcobra »

Offline jarex

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 214
  • Karma: 4
Re:Webbrowser dotaz na automaticke prihlaseni....
« Odpověď #5 kdy: 07-01-2013, 09:13:28 »
Zkuz pouzit komponentu TembeddedWB  Tam se daji takoveto veci tusim vypnout.
D2007 Professional

Offline mitko

  • Příspěvků: 17
  • Karma: 1
    • MitSoft
Re:Webbrowser dotaz na automaticke prihlaseni....
« Odpověď #6 kdy: 07-01-2013, 10:44:32 »
Je tam tusim nejaky parameter Silent alebo tak nejak, je treba ho nastavit na true
www.mitsoft.sk

Offline jtfcobra

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 240
  • Karma: 0
    • Verze Delphi: XE4,XE5 v testovní
    • XDA Developers
Re:Webbrowser dotaz na automaticke prihlaseni....
« Odpověď #7 kdy: 07-01-2013, 11:09:33 »
Ok
Rated 1 time
Uzasny dekuji

jeste mam jednu vec mam to napsane na jinem webu to funguje ale tadny ne


Automaticke prihlaseni pre button
Kód: Delphi [Vybrat]
  1. While WebBrowser1.ReadyState <> READYSTATE_Complete do Application.ProcessMessages;
  2. WebBrowser1.OleObject.Document.GetElementByID('login').Value := edit1.text;
  3. WebBrowser1.OleObject.Document.GetElementByID('heslo').Value := edit2.text;
  4. WebBrowser1.OleObject.document.forms.item(0).submit;




To je web
Kód: Delphi [Vybrat]
  1. <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN"
  2.    "http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd">
  3. <html>
  4. <head>
  5.    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=Windows-1250" />
  6.    <meta name="description" content="" />
  7.    <meta name="keywords" content="" />
  8.    <link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" />
  9.    
  10.    <script language="JavaScript" type="text/javascript" src="/ckeditor/ckeditor.js"></script>
  11. </head>
  12. <body>
  13.  
  14. <form method="post"><div id="login"><div class="logo"><img src="img/logo.jpg" alt="" /></div><div class="formular"><table cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td class="td1">Už. jméno:</td><td class="td2"><input type="text" name="login" value="" /></td></tr><tr><td class="td1">Heslo:</td><td class="td2"><input type="password" name="heslo" value="" /></td></tr></table></div><div class="prihlasit"><input type="submit" value="Přihlásit" /></div></div><input type="hidden" name="prihlasit" value="ano" /></form>
  15. </body>
  16. </html>
« Poslední změna: 07-01-2013, 12:11:55 od jtfcobra »

Offline jtfcobra

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 240
  • Karma: 0
    • Verze Delphi: XE4,XE5 v testovní
    • XDA Developers
Re:Webbrowser dotaz na automaticke prihlaseni....
« Odpověď #8 kdy: 07-01-2013, 12:48:21 »
Ještě jedna chybička ....

Kdyz nacitam do webbrowser stranku tak se mne to pta na certifikat a potrebuji aby se to nezobrazovalo a dalo to automaticky ano viz foto

Offline < z >

  • Administrátoři
  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 1115
  • Karma: 41
    • Verze Delphi: 7, 2010
Re:Webbrowser dotaz na automaticke prihlaseni....
« Odpověď #9 kdy: 08-01-2013, 16:18:19 »
to automaticke doplnovani bys mel provadet nekde jak je metoda OnDownloadComplete

pohledej forum, s certifikaty je vzdycky bordel a uz se to tu myslim nekdy resilo,
TembeddedWB bych urcite pouzil

Offline Delfin

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 1621
  • Karma: 65
  • SW konzultant
    • Verze Delphi: 2009, Tokyo
Re:Webbrowser dotaz na automaticke prihlaseni....
« Odpověď #10 kdy: 17-02-2019, 11:45:52 »
Nerad se vracim ke starym tematum, nicmene jsem si vsiml, ze toto vlakno prave nekdo cetl. Tato uloha se resi odchytem pozadavku napr. v konzoli weboveho prohlizece s naslednou emulaci stejneho pozadavku (coz byva vetsinou metoda POST). Namisto navigace na stranku s loginem, vyplnenim udaju a simulaci kliknuti na dany element se naviguje s predanymi parametry (napr. metodou POST) rovnou do cile loginu.
« Poslední změna: 17-02-2019, 11:49:48 od Delfin »
I'm a soldier, so don't panic! I know the underground! I like WTFPL license! No more Google, go duck, go!

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Křestní jméno zpěváka Gotta: