Autor Téma: Prosim o radu jak zjistit kolik dní ma mesic ?  (Přečteno 3751 krát)

Offline jtfcobra

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 240
  • Karma: 0
    • Verze Delphi: XE4,XE5 v testovní
    • XDA Developers
Re:Prosim o radu jak zjistit kolik dní ma mesic ?
« Odpověď #15 kdy: 07-03-2013, 15:23:05 »
super funguje to diky moc toto forum je super

Offline Radek Červinka

  • Administrátoři
  • Padawan
  • *****
  • Příspěvků: 2666
  • Karma: 104
    • Verze Delphi: D2007, DXE + 2 poslední
    • O Delphi v češtině
Re:Prosim o radu jak zjistit kolik dní ma mesic ?
« Odpověď #16 kdy: 07-03-2013, 21:58:28 »
ja vim ze je to chyba.... ale mate nekdo reseni na tu moji otazku?

Nechceš si nejdříve něco přečíst? Jeden známý např. napsal http://www.alza.cz/sql-pro-blbce-d398757.htm, sice ten název ..., ale podobných příruček i zadarmo existuje více.
Embarcadero MVP - Czech republic