Autor Téma: Rozsah (vyřešeno)  (Přečteno 2054 krát)

Offline DT

  • Příspěvků: 19
  • Karma: 0
    • Verze Delphi: 7
Rozsah (vyřešeno)
« kdy: 25-01-2014, 23:12:39 »
Zdravím,
potřeboval bych poradit, jak napsat jednu věc. Chci napsat rozsah panelu v podmínce.. přesněji: if panel1.top= .... zde bych potřeboval napsat "od 160 do 190", ale pořád se mi to nějak nedaří.
 Díky
« Poslední změna: 26-01-2014, 10:54:32 od DT »

Offline pepak

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 1499
  • Karma: 37
    • Pepak.net
Re:Rozsah
« Odpověď #1 kdy: 26-01-2014, 07:36:06 »
(Panel1.Top >= 160) and (Panel1.Top <= 190)

Offline DT

  • Příspěvků: 19
  • Karma: 0
    • Verze Delphi: 7
Re:Rozsah
« Odpověď #2 kdy: 26-01-2014, 10:51:45 »
díky :)