Databáze > MySQL

C++ Builder XE5 a vzdálená MySQL

<< < (2/8) > >>

hlucheucho:
Už několikátá chyba :(  Teď nenašel ZPlainMySqlConstants.dcu.  Taky jsem ho nenašel, v celém počítači. Království za něco fukčního.

hu

Radek Červinka:

--- Citace: hlucheucho  24-03-2014, 13:49:25 ---Z "multiplatformity" od Embarcadera moc nadšený nejsem. Si často říkám, jestli jsem neměl přejít na MS VS. Tyhle problémy s připojením k DB by mne zcela minuly. :( Pozdě bycha honit
hu

--- Konce citace ---

Nevím na co TLama zase narazi (jelikoz mas Prof verzi a nijak to s tim nesouvisi a stejně nechápu co se mu nelíbí), ale pokud pouzijes ADO, tak mas skoro stejnou konektivitu co pouziva MS. Nebo můžeš použít třeba http://www.audio-data.de/delphi/mysql/mysql.zip MySQL wrapper.

hlucheucho:
Funkce z MySQL.dll, které představují C API, mohu volat přímo. Akorát to znamená vybudovat si svůj C++ Connector z API funkcí. Je to jako dělat komunikaci přes COM s WinAPI - hromada práce, kterou už někdo udělal.

hu

TLama:

--- Citace: hlucheucho  24-03-2014, 13:49:25 ---Si často říkám, jestli jsem neměl přejít na MS VS.

--- Konce citace ---

To si říkám dlouho a už se na to připravuju :)


--- Citace: Radek Červinka  24-03-2014, 16:10:13 ---Nevím na co TLama zase narazi (jelikoz mas Prof verzi a nijak to s tim nesouvisi a stejně nechápu co se mu nelíbí)

--- Konce citace ---

Jak zase ? Je vidět, že ty jsi zkrátka člověk do nepohody ;D

Tentokrát jsem na něj narazil jen kvůli tomu, že by autoři ZeosLibu nemuseli mít hotovou verzi knihovny, která by jej podporovala a tudíž by možná nemuseli mít
oficiálně uvedenou podporu pro Delphi XE5 - a to proč ? Kvůli báječnému a všemi chválenému mobilnímu balíku.

http://forum.delphi.cz/index.php/topic,14276.msg85328.html#msg85328

Hlavně už to prosím nerozváděj. Nemám potřebu tady trávit čas nad nějakým pošťuchováním.

pf1957:

--- Citace: hlucheucho  24-03-2014, 16:06:24 ---Už několikátá chyba :(  Teď nenašel ZPlainMySqlConstants.dcu.  Taky jsem ho nenašel, v celém počítači. Království za něco fukčního.

--- Konce citace ---
Schvalne jsem si stahnul zip z URL, ktere do tohoto threadu daval TLama, rozbalil ho a samozrejme, ze ten soubor tam je ve folderu src\plain\ tak to nevim, kam se koukas...

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi