Ahoj,používám C++ Builder XE5 Proffesional ed. který bohužel nemá komponenty pro vzdálené připojení k MySQL. Dokoupit rozšiřující balíček nemohu z finančních důvodů. Dále jsem zkoušel MySQL Connector C++ nainstalovat ze zdrojáku, což se nezdařilo. Při překladu jsem dostal 13 chyb převážně odkazujících do souboru stdlib.h. Jak tuto situaci řešit?hu
Co je myšleno mobilní .... ?
Z "multiplatformity" od Embarcadera moc nadšený nejsem. Si často říkám, jestli jsem neměl přejít na MS VS. Tyhle problémy s připojením k DB by mne zcela minuly. Pozdě bycha honithu
Si často říkám, jestli jsem neměl přejít na MS VS.
Nevím na co TLama zase narazi (jelikoz mas Prof verzi a nijak to s tim nesouvisi a stejně nechápu co se mu nelíbí)
Už několikátá chyba Teď nenašel ZPlainMySqlConstants.dcu. Taky jsem ho nenašel, v celém počítači. Království za něco fukčního.
ZPlainMySqlConstants.pas jsem našel v adresáři, který píšeš, ale s příponou dcu jsem nenašel ani volbou "hledat" z nab. Start Windows
Citace: hlucheucho 24-03-2014, 16:48:47ZPlainMySqlConstants.pas jsem našel v adresáři, který píšeš, ale s příponou dcu jsem nenašel ani volbou "hledat" z nab. Start WindowsAha, no to bych ani u zdrojovek od knihovny nikdy nehledal - od toho mam zdrojovky, abych si je prelozil. Ale na to potrebujes Delphi nebo nekoho, kdo ti to ve vhodne verzi prelozi...
myslím, že dcu v Delphi je něco jako h v C++. Když některý z těchto souborů chybí, pak překlad končí chybou.hu