C a C++ > Obecné

Kompilacia knihovny TrueCryptApi.dll

(1/1)

Daniel_Andrascik:
Pozdravujem vsetkych vo spolok.

Nenasla by sa tu nejaka dobra dusa kotra by mi pomocou Visual Studia (predpokladam ze projekt je zalozeny vo Visual Studiu) vedela skompilovat dotazovanu dll kniznicu?

Zdrojovy kod sa nachadza na adrese https://github.com/nicnilov/truecrypt-api

A co som to tak prechadzal tak by ma mal zaujimat projekt na ceste "Api\Api.vcxproj". Nepredpokladam ziadne zaludnosti, mala by z toho proste vypadnut kniznica "TrueCryptApi.dll", ale kedze nie som ceckar a nemam ani ziadne visual studio nainstalovane tak neviem ako sa jednoducho k tejto kniznici dopracovat. Chcel by som s nou porobit nejake tie pokusy.

Za pripadnu ochotu velka vdaka.

nn:
je potřeba mít nainstalováno ještě i Windows7.1SDK
(mě se to instalovat nechce)

Daniel_Andrascik:
Diky za ochotu. No ved prave. Ja som to tiez uz skusal, nechal som na jednu svoju virtualku nainstalovat dajake to asi najnovsie visual studio express 2015. Skusil som to otvorit a dat skompilovat a presne toto mi to vyhlasilo, ze to potrebuje nejake Windows7.1SDK. Nerozumiem co sa za tym skriva. Ale tak som si to SDK stiahol. Dal som to nainstalovat a instalacia neprebehla uspesne pretoze to vyzaduje .NET Framework 4. Tak som stiahol a dal instalovat .NET Framework 4 a ten hlasi ze uz tento framework je nainstalovany  :o . Neviem ale nekde soudruzi z NDR asi udelali chybu  >:( >:( >:(
Nemal som dalej cas s tym experimentovat  >:( >:( >:(

Navigace

[0] Seznam témat

Přejít na plnou verzi