Čas a datum složky/adresáře

Autor Téma: Čas a datum složky/adresáře  (Přečteno 808 krát)

Adam

  • Host
Čas a datum složky/adresáře
« kdy: 22-12-2015, 21:45:08 »
Ahoj,
 chci se zeptat jestli jste někdo někdy řešil nastavení času a data adresáře/složky a né souboru. U souboru k tomu jednoduše používám FileSetDate() ze SysUtils, to ale na složku nejde použít protože logicky složku nemůžu otevřít a získat její handle, abych následně zavolal FileSetDate. Prosím, neptejte se proč  ;D prostě jsem na to narazil a zajímá mě jak to vyřešit. Dík

Adam

  • Host
Re:Čas a datum složky/adresáře
« Odpověď #1 kdy: 22-12-2015, 21:56:29 »
Aha, nakonec jsem to vymyslel.

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 3405
  • Karma: 35
    • Verze Delphi: XE7 professional
Re:Čas a datum složky/adresáře
« Odpověď #2 kdy: 22-12-2015, 22:16:26 »
Tu je dobrým zvykom sa o riešenie podeliť. Možná to niekto bude potrebovať.
Delphi XE7, FireBird
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Offline Morrison

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 206
  • Karma: 8
    • Verze Delphi: D5, XE2
Re:Čas a datum složky/adresáře
« Odpověď #3 kdy: 23-12-2015, 01:31:04 »
Používám systémovou funkci SetFileTime(), která maká bezchybně. Jo a handle na adresář samozřejmě vytvořit s pomocí CreateFile() jde, koneckonců je to taky jenom soubor...  ;)
nil

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Datový typ v Delphi, který má True a False: