Autor Téma: FireDAC - Potrebujem pocitat vytvorene a uvolnene query a table  (Přečteno 1016 krát)

Offline forget123

  • Mladík
  • **
  • Příspěvků: 76
  • Karma: 3
    • Verze Delphi: XE6
Potrebujem v programe obcas skontrolovat pocet vytvorenych a uvolnenych query. Skusal som FireDAC.Comp.Client.pas pridat pocitadlo ale uplne ignoruje tie zmeny a nepouzije ten kod. Jakym sposobom bud zistit pocet query alebo ako zmenit kod tak aby ho pouzil?

Offline forget123

  • Mladík
  • **
  • Příspěvků: 76
  • Karma: 3
    • Verze Delphi: XE6
Re:FireDAC - Potrebujem pocitat vytvorene a uvolnene query a table
« Odpověď #1 kdy: 28-04-2016, 09:37:27 »
Myslim ze uz som na to prisiel, trebalo zaskrtnut "Use debug DCUs" a potom uz mozem upravovat ten zdrojak ale ked niekto viete ako pocitat query bez upravy zdrojaku sem s tym.

Offline forget123

  • Mladík
  • **
  • Příspěvků: 76
  • Karma: 3
    • Verze Delphi: XE6
Re:FireDAC - Potrebujem pocitat vytvorene a uvolnene query a table
« Odpověď #2 kdy: 29-04-2016, 10:06:17 »
Este dodam ze klucove bolo tiez pridanie absolutnej cesty do dpr:

  FireDAC.Comp.Client in 'c:\Program Files (x86)\Embarcadero\Studio\14.0\source\data\firedac\FireDAC.Comp.Client.pas',

Offline Ondřej Pokorný

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 815
  • Karma: 59
    • Verze Delphi: Primárně Lazarus, jinak D7 až aktuální
    • Kluug.net
Re:FireDAC - Potrebujem pocitat vytvorene a uvolnene query a table
« Odpověď #3 kdy: 30-04-2016, 08:34:41 »
Pomoci detour se muzes napichnout do konstruktoru/destruktoru TQuery.

http://delphi.cz/post/Trochu-hackovani-v-Delphi.aspx
Embarcadero Technology Partner