Takže se ptám: rozchodil někdo EET pod Delphi 7? Především tedy myslím samotný přenos zprávy přes TLS 1.1. Opět dopředu moc děkuji za Váš čas.
Tak u nás se EET zanalyzovalo a naprogramovalo vlastními silami, ostatní projekty (i od zmíněného Mirus, což je určitě dost dobrý projekt, jak jsem koukal a už jsem ho tady kdysi chválil) jsem prolétl jenom letem světem, jak to kdo řešil pouze pro zajímavost a potvrzuji, že lze udělat naprosto funkční řešení (potvrzeno tisíci logy u našich zákazníků) pod Delphi 2007 s tím, že SOAP komunikace se musí ale opravdu upravit, toto pod Delphi 2007 ještě nebylo dobře vyřešené. Takže jsem si brutálně upravil SOAP unity alá moderní Delphi. Bohužel jsem nemohl programovat ve verzi 10.1 Berlin, což bych nejraději, musel jsem prostě se ohlížet na možnosti toho, kým jsem placen, který zatím projekt nemá migrovaný z Delphi 2007 do nejnovějších Delphi, byť se na tom intenzivně dělá.
Takže pokud je funkční řešení Delphi 2007 + WinInet, musí být funkční i Delphi 7 + WinInet si myslím. Já ale za sebe 100 procentně potvrzuji opravdu funkční řešení Delphi 2007 + WinInet.
Osobně jsem daleko více času než SOAP, SSL, certifikáty a další lahůdky, tak daleko více času mi zabral složitý systém logování EET, aby to bylo legislativně opravdu na 100 procent a případná kontrola finančáku nestála naše klienty zbytečné peníze na pokutách. Takže jsem si vyhrál spíše než se samotnou komunikací tak s tím, jak ošetřit všechny možné chybové stavy, nová zaslání a další. Naší analytičku zase potrápilo to, že naši klienti jsou ze všech oborů, takže museli jsme do EET zapracovat všechny ty vymoženosti, jak už jsme o tom tady diskutovali. Takže na březen 2017 si myslím, že jsme už připravený, jediné, čeho se v březnu obávám, že tam najednou začne chodit daleko více (podle mě o opravdu hodně) dokladů, takže jsem na Ministerstvo financí zvědavý, jak to ustojí. Teď nemám v logu jediný záznam, že by byla chyba na straně Ministerstva financí a mám pouze u jednoho klienta jeden jediný záznam, že se stejný doklad třikrát neodeslal z důvodu, že zrovna ten klient měl nefunkční internet. Na počtvrté už se to odeslalo s příznakem první zaslání na False, jak vyžaduje zákon. Což mi přijde neskutečně ideální a nechce se mi tomu věřit. Takže v březnu přeci jenom čekám, že už budou servery MF ČR padat. Údajně už problémy měly, ale já jsem je prostě v logách zatím nezaznamenal a všechno mělo FIK tak, jak má být. Takže se to asi neodesílalo v ten čas, kdy měl být na serveru MF ČR problém. Fakt se mi tomu nechce věřit, že by tentokrát státní správa opravdu realizovala téměř dokonalý systém ? Já se snad ožeru