A jelikož opravdu netuším, kde všude se mohou změnit projevit, radši jsem Rio.pas nahradil jen ve svém projektu, do instalovaných knihoven D7 jsem se rozhodl nezasahovat vůbec. V případě dalších dotazů rád pomohu, pokud budu vědět, všem tady to dlužím.
Tak to, co píšeš, se poměrně obsáhle řeší na stránce 11 a dříve této diskuze, kde právě rozebíráme staré a nové verze RIO unity a kde píši o problému s přetypováním řetězců právě v té staré verzi RIO a lepším řešením pomocí streamů v té nové, ale to předpokládám, že jsi četl a podle toho to upravil, jak píšeš.
Osobně bych nechtěl být závislý na řešení někoho jiného, byť je to určitě od Miruse profesionálně udělané, jsem ale komerční programátor, tak toto bych si ani dovolit nemohl. Jak jsem psal, na EET je podle mě nejsložitější ten legislativní proces, aby to bylo opravdu na 100 procent, protože tam už půjde o hodně - kontrolu z finančáku a chybu v řešení EET by nám zákazníci omlátili o hlavu.
Jsem zvědavý, co tady v diskuzi budeme řešit v tom březnu, až na to přejde další vlna klientů. Nechci strašit, ale osobně už nepředpokládám takový hladký průběh ze strany Ministerstva financí. Ale třeba se mýlím, uvidíme.