Jen takové drobné 2 centy k výše proběhlým diskusím o tom které řešení je to nejlepší: doporučení nepoužívat INDY bohužel užijí jen ti, kteří nemusí podporovat EET z XP mašin :-) Pokud XP podporujete, nic jiného než Indy nezbývá. Jinak mně všechno běží OK, mám vlastní řešení typu Indy + původní SOAP VCL z XE5 s direktivou použít Indy + OpenSSL kvůli TLS pro Indy + EldoS Secure BlackBox pro XML security. Šlape to bez problémů.
Tak to je samozřejmé, já jsem určitě řešení bez Indy - použít WinInet - propagoval, ale vždy jsem psal, že to není pro ty, co musí podporovat XP - a upřímně řečeno tyto lituji. XP je mrtvé a budou s tím jenom problémy.
Jinak k tomu, co tady zaznělo - aby se tato diskuze nějak rozložila, jsem pro. Já osobně bych byl pro jedno vlákno pro uživatele řešení od Mirus, kteří tady řeší problémy s tím jeho projektem a pak ty obecně se týkající EET nejenom jednoho řešení.
Ale pravdu má také pepak, že EET už nebude aktuální. Předpokládám, že všichni už mají svůj soft odladěný, kyž druhá vlna je na spadnutí.
Osobně jsem rád, že teď ve firmě už EET neřeším, ale zažívají si lidi v přímém kontaktu se zákazníky, i když jsme na to měli extra školení. Řeší se fakt téměř na 100 procent kraviny, které se týkají toho, že nepochopili certifikáty, mají špatná hesla, špatně nastavené parametry a podobně. Předpokládám, že jste na tom ostatní podobně.