Autor Téma: DateTimePicker - Color  (Přečteno 5604 krát)

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 7392
  • Karma: 44
    • Verze Delphi: W11 + D11.3.1
Re:DateTimePicker - Color
« Odpověď #15 kdy: 29-07-2016, 19:48:42 »
DateFromat nastav na dd.MM.yyyy
Win11 64b, Delphi 11.3.1, FireBird 4.01
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Offline Iken

  • Mladík
  • **
  • Příspěvků: 77
  • Karma: 1
Re:DateTimePicker - Color
« Odpověď #16 kdy: 29-07-2016, 19:57:03 »
Jasně, ale pak to mám ve formátu "28.07.2016" a nikoli "28.7.2016" ... Asi se s tím ale budu muset smířit  ;)

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 7392
  • Karma: 44
    • Verze Delphi: W11 + D11.3.1
Re:DateTimePicker - Color
« Odpověď #17 kdy: 29-07-2016, 20:25:54 »
Ja osobne dávam prednosť 01.01.2016 pred 1.1.2016. Ak to mám v nejakej mriežke/tabuľke, tak sa mi to pekne zarovnáva a má to prakticky rovnakú šírku.
Ináč to je otázka zvyku.
Win11 64b, Delphi 11.3.1, FireBird 4.01
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Offline Sender

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 184
  • Karma: 5
    • Verze Delphi: Delphi 7 Prof.
Re:DateTimePicker - Color
« Odpověď #18 kdy: 29-07-2016, 20:41:38 »
Ve verzi 3.49 se mi bez vyplnění vlastnosti Format zobrazí datum 29.7.2016
Při nastavení Format na dd.MM.yyyy je to s nulou - 29.07.2016

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 7392
  • Karma: 44
    • Verze Delphi: W11 + D11.3.1
Re:DateTimePicker - Color
« Odpověď #19 kdy: 29-07-2016, 20:45:27 »
No ja mám verziu 3.0 :)  Prakticky to už nepoužívam.
Win11 64b, Delphi 11.3.1, FireBird 4.01
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Offline Sender

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 184
  • Karma: 5
    • Verze Delphi: Delphi 7 Prof.
Re:DateTimePicker - Color
« Odpověď #20 kdy: 29-07-2016, 21:02:51 »
No,já používám jen několik komponent upravených k obrazu svému.Při přechodu na novější verzi (jednou za několik let) to obnáší překopání těch modifikovaných komponwent. :(

Iken> zkus případně formát d.M.yyyy (JvDateTimePicker).Je tam ještě komponenta JvDatePickerEdit ,která zobrazuje podtržítko (29._7.2016).

Offline Iken

  • Mladík
  • **
  • Příspěvků: 77
  • Karma: 1
Re:DateTimePicker - Color
« Odpověď #21 kdy: 01-08-2016, 21:19:39 »
TJvDateTimePicker jsem taky objevil, ale problém u té komponenty je stejný jako u klasického DateTimePicker - nejde změnit Color ...

U TJvDatePickerEdit color měnit jde, ale zobrazuje se tam právě to podrtžítko ...

Díky za rady smiřuju se s formátem 13.08.2016 :-)

IKEN

Offline Sender

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 184
  • Karma: 5
    • Verze Delphi: Delphi 7 Prof.
Re:DateTimePicker - Color
« Odpověď #22 kdy: 01-08-2016, 23:19:48 »
To podtržítko se dá odstranit v eventu OnCange úpravou masky (_) na mezeru (32).