Autor Téma: Význam nepoužitia TButton  (Přečteno 2387 krát)

Offline našinec

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 422
  • Karma: 5
Re:Význam nepoužitia TButton
« Odpověď #15 kdy: 03-08-2016, 11:33:14 »
Sorry, zřejmě jsem zareagoval na příspěvek, který mezitím zmiznul.

Jaro, promiň. Opětovně ho přidávám. :)
-----------------------------
Logické vysvětlení by bylo, jak už zde zaznělo, vzhled a focus. Nevím, jak ten program vypadá a hlavně, jak vypadala původní verze. Čeho však tím autor programu možná chtěl docílit?
1. Nadčasový design. Ve všech windows bude mít stejný vzhled.
2. Jednoduchý kód, který se dá snadno upravovat v jakékoliv verzi Delphi a nehrozí kolize komponent(události).
3. Atakdále. ;)

Offline František

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 615
  • Karma: 6
    • Verze Delphi: primárne v XE5, občas 10.2.3 comunity
Re:Význam nepoužitia TButton
« Odpověď #16 kdy: 03-08-2016, 19:55:34 »
nasinec, tvoja odpoveď sa mi celkom pozdáva....
aj ked používanie 255 B stringov je asi o inom...a kopec iného

JaroB, áno je tam kopec xml-iek, a jednosmerny strom rekordov s pointrom na nasledujúci prvok

no aj tak še dá

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 5570
  • Karma: 42
    • Verze Delphi: W10 + Delphi 10.4 professional
Re:Význam nepoužitia TButton
« Odpověď #17 kdy: 03-08-2016, 20:21:15 »
OT
Citace
no aj tak še dá
Nemiešaj sa mi do východoslovenského nárečia >:(  Správne je "ta i tak še da"
W10 64b, Delphi 10.4, FireBird 3.05
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.