Autor Téma: LockBox3 a Berlin  (Přečteno 490 krát)

Offline Andy

  • Mladík
  • **
  • Příspěvků: 53
  • Karma: 0
LockBox3 a Berlin
« kdy: 01-09-2016, 19:34:53 »
Zdravim,
mel bych skromny dotaz, podarilo se nekomu rozchodit LockBox3 pod delphi 10.1?

Balicek jako tokovy se mi nainstaluje ale nejsou v nem zadne komponenty :-(

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 4420
  • Karma: 39
    • Verze Delphi: XE7 professional
Re:LockBox3 a Berlin
« Odpověď #1 kdy: 01-09-2016, 21:03:26 »
Nie sú, alebo nie sú zobrazené v panely komponentov? Pre istotu.
Delphi XE7, FireBird
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Offline Andy

  • Mladík
  • **
  • Příspěvků: 53
  • Karma: 0
Re:LockBox3 a Berlin
« Odpověď #2 kdy: 01-09-2016, 22:28:52 »
nejsou, kontroloval jsem i primo v balicku :-(