Autor Téma: mp4  (Přečteno 2493 krát)

Offline František

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 484
  • Karma: 6
    • Verze Delphi: primárne v XE5, občas 10.2.3 comunity
mp4
« kdy: 24-10-2017, 21:44:56 »
potrebujem prehrať mp4 a nasiel som nieco taketo
Kód: Delphi [Vybrat]
  1. TMediaCodecManager.RegisterMediaCodecClass('.mp4', SVMP4Files, TMediaType.Video, TWindowsMediaCodec);
no a neviem kde zobrať TWindowsMediaCodec

Offline František

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 484
  • Karma: 6
    • Verze Delphi: primárne v XE5, občas 10.2.3 comunity
Re:mp4
« Odpověď #1 kdy: 24-10-2017, 22:59:50 »
FMX.Media.win

Offline František

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 484
  • Karma: 6
    • Verze Delphi: primárne v XE5, občas 10.2.3 comunity
Re:mp4
« Odpověď #2 kdy: 24-10-2017, 23:22:24 »
mam mp4 subor (viď. obrazok), ktory mi WMP prehra ale player cez fmx nie, aj po predchadzajucom registrovani

Offline František

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 484
  • Karma: 6
    • Verze Delphi: primárne v XE5, občas 10.2.3 comunity
Re:mp4
« Odpověď #3 kdy: 25-10-2017, 10:13:12 »
subor je tu http://leteckaposta.cz/651459935
hláška je "Unsuported media file" + plus nazov suboru
súbor ide normálne vo WMP aj MPC prehrat


Offline František

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 484
  • Karma: 6
    • Verze Delphi: primárne v XE5, občas 10.2.3 comunity
Re:mp4
« Odpověď #4 kdy: 25-10-2017, 15:07:05 »
Excellent
Rated 1 time
bolo to v kodekoch, použival som dlhé roky CCCP, ale práve som zistil, že už 2 roky neaktualizujú ... tak mam k-lite oddnes, dikez (ale stále nechápem, ako mi to WMP prehrával)