S obrazkem ktery nerika absolutne nic o ikonach nebo zalozkach. Zbytek byly nepodstatne veci. Takze zkus vecne obhajit, co jsi tim prispevkem "Kam se poděl smysl pro design?" chtel rict. Muzu Ti poslat obrazek auta vyfoceneho zepredu a rict "co je s jeho vzhledem". Na Tobe pak bude, abys odhadl ze se mi nelibi tvar vyfuku?
Radek přesně pochopil, co jsem měl především svým příspěvkem na mysli, tak další rozmělňování názoru se mi zdálo zbytečné. A opravdu oceňuji to, jak Radek byl v tomto týdnu akční. A také oceňuji Tvé snažení.
Musím doznat, že když jsem viděl ty zásahy na stránce, které jsem opravdu nečekal, tak to ve mně vyvolávalo různé nápady. Například, když byl ten nový znak velký, tak mne napadlo, že by se to zde mohlo použít jako vodoznak stránky. Když vidím současný vzhled, velikost a umístění znaku, tak to u mne vyvolává asociaci poštovní známky, takže by se hlavička stránky mohla upravit do podoby obálky či pohledu. Samozřejmě obě varianty by vyžadovaly přemístění tlačítek, editů, apod. Avšak tyto stránky by se tímto staly dost originální.