Neco taky muze zustat viset nacachovane na CDN, kde Ti ani vymazani cache nepomuze. Jinak, u Chromeho je zvlastni ze CTRL+R mi novy obrazek nenacetl, zatimco CTRL+F5 ano. Byt maji oficialne uvedeno "Reload the current page, ignoring cached content - Shift + F5 or Ctrl + Shift + r". Google, no.
Ja to vetsinou zkousim tak, ze si pomoci F12 otevru developer's panel, prepnu na network, dam nejaky reload a divam se na HTTP traffic. A je pravda, ze ve vetsine pripadu to Ctrl+F5 smaze cache a pak jsou vsude GET -> 200 ev. u axaju POST -> 200. Ale treba ve FF jsem videl i pri Ctrl+F5 304 NOT MODIFIED. Ovsem co jsem rucne nikdy nedelal, abych sestavil seznam vseho, o co si ma browser pres HTTP rict a konfrontoval to s tim, o co si opravdu rekl, coz by byl asi jediny spravny postup, jak to overovat.
P.S. vim, ze Chromeho nepouzivas (ja zas nemam rad lisky, a krome ohniveho DACu ani nic horlaveho) 
To nevim, jak jsi na to prisel

Na "kancelarskou" praci (googlovani, diskusni fora apod.) pouzivam FireFox a na postu Thunderbird (pouzivaval jsem Operu, nez oddelilal email od browseru - ta byla prvni, kdo prisel s agresivnim ctenim obsahu webu)
Na vyvoj pouzivam primarne Chrome, protoze se mi v nem nejlepe dela.
Ale delame aplikace pro bankovnictvi, kde maji treba vsude jeste MSIE ev. Edge, takze se nase aplikace snazime udelat tak, aby bezely s hlavnimi browsery. Nejhorsi jsou browsery MS. Kdysi jsem udrzoval jeste Operu, ale na tu jsem zanevrel, protoze nestihala vyvoj browseru a hlavne: kdyz oddelili email do samostatneho programu, tak se mi do nej zaboha nepovedlo reimportovat stovky tisic emajlu

Takze od te doby ma u me Opera UPP (Uplne po p*ci)