zdravím.
popsaný problém se objeví jen sporadicky a nemám na něj ani nepravděpodobnou hypotézu. Snad někdo, kdo s MSSQL pracuje často...
Do tabulky vložím několik záznamů (každý rádově desítky bajtů).
Když dám pak SELECT * FROM , tak ke stávajícím řádkům je přidán pouze první z přidaných záznamů (i když dám SELECT třeba 5x po sobě).
Když ten první z přidaných záznamů smažu, tak se v databázi objeví druhý přidaný... atd.
Takhle jsem si s tim hrál snad 20 minut v kuse a ze všech přidaných záznamů byl v databáze vždy jen 1 (záznamy z předešlých hodin a dnů ovšem vždy všechny).
...když jsem na to kouknul na druhý den, už v databáze byly všechny data, které jsem při testování přidával a aplikace pracovala s databází tak jak má.
Z toho je zřejmé, že INSERT INTO proběhl úspěšně. Ale kde ty data jsou, než se jim uráčí ukázat se v databáze ??
Pravděpodobnější samozřejmě nejspíš bude, že chyba je na straně kódu aplikace, ale opravdu se nechytám, co takové chování může způsobit, tudiž ani co mám hledat.
Poznámka: tabulka se testuje, takže má v tuto chvíli směšných 40-50 řádků (celkově ne víc, než 2-3 Kb). Přistupuje se k ní ze 3 PC, stejnou aplikací a nikdy ne najednou.