Autor Téma: Tdatetime ... problem???  (Přečteno 100 krát)

Offline lolkie

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 2
  • Karma: 0
Tdatetime ... problem???
« kdy: 15-09-2019, 20:35:24 »
Zdravím,
mal by som otazku.. mam tento kus kodu:
Citace
  with dm.sposobilost do                        //tabulka nie je filtrovana
  begin
    open;
    first;
    if recordcount>0 then
    begin
      while not eof do
      begin
        temp_datum:= fieldbyname('datum').AsDateTime;             //TOTO JE DATUM Z DATABAZY ACCESS
        if ( temp_datum >= temp_datum_low ) and                      //TU POROVNAVAM, CI JE TEN DATUM >ALEBO= DNESNEMU DATUMU
             ( temp_datum <= temp_datum_high )  then                //TU POROVNAVAM, CI JE TEN DATUM <ALEBO=INTERVALU DNESNY
                                                                                             // DATUM+POZADOVANY POCET DNI
          begin
            //HOCI VIEM NA 100 PERC. ZE V DATABAZE TEN DATUM EXISTUJE, UPLNE IGNORUJE TU PODMIENKU
            //SEM SA VOBEC NEDOSTANE
          end;
        Next;
      end;
    end;
    close;
  end;
viete niekto poradit, what the hell is going on? Kde robim chybu?
Jaro
« Poslední změna: 15-09-2019, 20:37:24 od lolkie »

Offline lolkie

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 2
  • Karma: 0
Re:Tdatetime ... problem???
« Odpověď #1 kdy: 15-09-2019, 20:48:54 »
Zdravím,
mal by som otazku.. mam tento kus kodu:
Citace
  with dm.sposobilost do                        //tabulka nie je filtrovana
  begin
    open;
    first;
    if recordcount>0 then
    begin
      while not eof do
      begin
        temp_datum:= fieldbyname('datum').AsDateTime;             //TOTO JE DATUM Z DATABAZY ACCESS
        if ( temp_datum >= temp_datum_low ) and                      //TU POROVNAVAM, CI JE TEN DATUM >ALEBO= DNESNEMU DATUMU
             ( temp_datum <= temp_datum_high )  then                //TU POROVNAVAM, CI JE TEN DATUM <ALEBO=INTERVALU DNESNY
                                                                                             // DATUM+POZADOVANY POCET DNI
          begin
            //HOCI VIEM NA 100 PERC. ZE V DATABAZE TEN DATUM EXISTUJE, UPLNE IGNORUJE TU PODMIENKU
            //SEM SA VOBEC NEDOSTANE
          end;
        Next;
      end;
    end;
    close;
  end;
viete niekto poradit, what the hell is going on? Kde robim chybu?
Jaro

chyba na strane programatora.. vyriesene