Ako správne dynamicky vytvoriť FastReport

Autor Téma: Ako správne dynamicky vytvoriť FastReport  (Přečteno 100 krát)

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 3402
  • Karma: 35
    • Verze Delphi: XE7 professional
Ako správne dynamicky vytvoriť FastReport
« kdy: 11-08-2018, 18:25:27 »
Všade som sa dočítal, že mám na formulár vložiť to a to. Ale ja to chcem bez toho.
Problém je v tom, že ak zostave priradím dataset, tak mi vynadá, že nemôžem použiť rovnaký dataset pre zostavu a DataBand.
Ak ho nenastavím, tak to samozrejme chýba.
V návode ani na internete som nič také nenašiel
Predtým mi to fungovalo preto, že som mal v projekte DataModul s patričnými komponentmi. Čo som nevedel. Vyhodil som ho a neviem sa hnúť.

Delphi XE7, FireBird
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 3402
  • Karma: 35
    • Verze Delphi: XE7 professional
Re:Ako správne dynamicky vytvoriť FastReport
« Odpověď #1 kdy: 11-08-2018, 19:38:48 »
Poor
Rated 1 time
Už som na to prišiel. Pri tvorbe Ffrx... musím dať vlastníka. Ak je nil, tak je problém. On si to v tom vlastníkovi skenuje a nastaví čo treba.
Delphi XE7, FireBird
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Kolik je šest plus čtyři (slovem):