Databáze > PostgreSQL

OT: Len aby mal Delfin radosť

<< < (3/3)

101530:
OT:  neni jen pro-zapadni zviratko :) Najde si cas i na vychod ;)

101531:
Jeste dva odkazy od pratel co jsem poznal:

https://www.youtube.com/watch?v=HNpLuXOg7xQ
https://www.youtube.com/watch?v=9DSLT81NPXI

Omlouvam se za propagaci. Ale super lidi! 2-3 dny a jsem z5 ;)

miroB:

--- Citace: Delfin instaluje  17-09-2018, 23:13:36 ---.. Kdybys za mnou prisel se svoji aplikaci s pozadavkem na Excel, podekoval bych a sel na pivo. - stavil bych se. Nebo opacne. Stav se do Spanelska na Mahou (5 estrellas; nejlepsi co jsem nasel) ;)

--- Konce citace ---
Neviem presne, ako to myslíš, ale ak sa chceš staviť, tak mám v Bratislave voľný byt na prespatie:) Aby sme skočili na pivo. Jeseň má byť príjemná. Dá sa pekne sedieť pri Dunaji. Ale prosím bez tých kámošov z YouTube:)
Pozeral som tiež to tvoje španielske pivo, nevyzerá zle, ale ešte pár mesiacov musím počkať na nové auto (vďaka WLTP). Do ES je dlhá cesta:)

101552:

--- Citace: miroB  18-09-2018, 07:54:00 ---[quote  instaluje link=topic=16325.msg101528#msg101528 date=1537218816]
.. Kdybys za mnou prisel se svoji aplikaci s pozadavkem na Excel, podekoval bych a sel na pivo. - stavil bych se. Nebo opacne. Stav se do Spanelska na Mahou (5 estrellas; nejlepsi co jsem nasel) ;)

--- Konce citace ---
Neviem presne, ako to myslíš, ale ak sa chceš staviť, tak mám v Bratislave voľný byt na prespatie:) Aby sme skočili na pivo. Jeseň má byť príjemná. Dá sa pekne sedieť pri Dunaji. Ale prosím bez tých kámošov z YouTube:)
Pozeral som tiež to tvoje španielske pivo, nevyzerá zle, ale ešte pár mesiacov musím počkať na nové auto (vďaka WLTP). Do ES je dlhá cesta:)
[/quote]

Dekuju! Ja tady volne misto bohuzel nemam, byt velmi rad mestem provedu. Do SK se asi jen tak nedostanu; neni tolik casu, byt bych bych si napr. Tatry rad prosmejdil :) My tu ted mame lehce pres 30°, jen na horach okolo jsou bourky. A do ES bych jel z SK radeji vlakem (jsou fakt rychle :). Lidi na silnicich ve Spanelsku jsou hovada a pokud jde o mesta, pouzivaji semafory (a zrejme i dopravni znacky) spis jen jako dekoraci. A to si nedelam srandu. Policie prechod pesich absolutne neresi. Nikde. Pozor na to! Avsak vetsina ridicu na nahle situace dokaze velmi rychle reagovat, coz je zvlastni (mozna ze vetsina z nich hrala fotbal, kdovi :) Napr. v ulici kde bydlim neni neobvykle ze nekdo zaparkuje v jizdnim pruhu celkem dulezite spojnice a nikdo to neresi ;D

101566:

--- Citace: miroB  17-09-2018, 17:40:22 ---Okrem iného prišliel M$ s nápadom smartfónov príliš skoro. HW v začiatkoch jednoducho fyzicky nestíhal. Rádovo..

--- Konce citace ---

Mozna, nemohu rict. Ale Lumia s Windows 10 byla nahodou super. Jen ten 10kovy paskvil kok**i nasadili i na nedotykovy desktop, coz je zoufalstvi. Pro tablet a mobil proc ne, ale na desktop... Chybi mi Windows 7. Moc. Zvazim operativni odstraneni pulky mozku abych ten system pochopil. U Windows 10 si nejspis nejaky skotacivy tym designeru rekl "je cas na zmenu, musime privest svetu neco noveho" bez ohledu na prehlednost a prakticnost, nemluve o katastrofe s Windows 8.

Windows jadro a API je super a stale roste, jen ta prezentacni vrstva je jak pro...

Ani tak vsak nedam na MS dopustit. Z pohledu vyvojare mas vse zdarma, otestovane, vcetne zdrojovych kodu.

Navigace

[0] Seznam témat

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi