Citace: starous 24-11-2018, 00:44:29Rozčiluje mě ale, že editoru se kód nelíbí a mám tam podtržené 3 chyby. Jako kdyby vůbec nebyl připraven na tuto jazykovou úpravu.To bude nejspis chyba aktualizace zmen jazyka (T)Error Insight. Chapu ze to nekdo pouziva, ale je to jedna z prvnich moznosti IDE, jenz bych bez boje opustil a bez vahani vypnul.
Rozčiluje mě ale, že editoru se kód nelíbí a mám tam podtržené 3 chyby. Jako kdyby vůbec nebyl připraven na tuto jazykovou úpravu.
P.S. : ten tvůj kód je celkem v pohodě, větší maso je Kód: Delphi [Vybrat]procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);begin var I:= 22; ShowMessage (I.ToString);end; kde kompilátor určí typ proměnné podle výsledku.
Citace: Delfin 24-11-2018, 01:11:58Citace: starous 24-11-2018, 00:44:29Rozčiluje mě ale, že editoru se kód nelíbí a mám tam podtržené 3 chyby. Jako kdyby vůbec nebyl připraven na tuto jazykovou úpravu.To bude nejspis chyba aktualizace zmen jazyka (T)Error Insight. Chapu ze to nekdo pouziva, ale je to jedna z prvnich moznosti IDE, jenz bych bez boje opustil a bez vahani vypnul.Nainstaloval jsem čisté Delphi a vyzkoušel zmíněný kód. Takže je to default nastavení Delphi. Kde se to dá vypnout?
...že si nejsou schopni ošetřit zásadní jazykovou novinku...
Nejsou nějaké zákulisní informace, kdy vyjde první update 10.3.1? Jestli se vyplatí 10.3 instalovat, nebo radši počkat :-)
Asi až odladí ty recordy
Marco Cantu to dneska na předváděčce taky vypnul
Citace: JaroB 28-11-2018, 20:40:12Marco Cantu to dneska na předváděčce taky vypnula neřekl k tomu něco?